VM i fodbold

VM i fodbold vises på storskærm på Gammeltorv

Har du lyst til at se fodbold i festlige omgivelser sammen med en masse andre lige så fodboldglade mennesker? Og vil du nyde det med lidt lækkert til ganen i det gode vejr? Så har Aalborg City sørget for den perfekte kombination på Gammeltorv, hvor der er lagt op til den helt store fodboldfest. Hele landet er for alvor ramt af fodboldfeber, når den længe ventet VM slutrunde skal skydes i gang, hvor det danske landshold altså endelig er med.

Landsholdet har spillet godt op til denne slutrunde, og hele Danmark har derfor store forventninger til deres præstationer på banen i Rusland. Generelt set hersker der en positiv stemning omkring landsholdet, og det er noget, som Aalborg City også har bidt mærke i.

For Aalborg City er det vigtigt, at byens borgere kan få gode oplevelser, og i en by som Aalborg, der for alvor er fodboldtosset, vil der naturligvis blive sørget for den perfekte fodboldoplevelse, når landsholdet løber på banen i Rusland. Ikke nok med at du kan se Danmark spille nogle spændende kampe, så kan du også se alle slutrundens kampe frem til finalen på storskærm uanset hvilke kampe, du gerne vil følge med i.

 

Gammeltorv bliver til en VM fanzone

Fodbold har den magiske egenskab, at den kan samle mennesker på kryds og tværs og skabe ét stort fællesskab. Netop oplevelsen af fællesskabsfølelsen er noget, som Aalborg Citys direktør, Flemming Thingbak, ønsker at iscenesætte på Gammeltorv, når VM slutrunden løber af stablen. Gammeltorv bliver derfor lavet om til en VM fanzone, hvor der, udover visning af alle slutrundens kampe, også vil være forskellige boder.

Her vil der være mulighed for at købe øl, sodavand, mad og trøjer, så alle nødvendige midler til en god fodboldkamp er sørget for. Flemming Thingbak fortæller, at der også er opstillet hyggeområder med siddepladser til mange af kampene, så de rigtige rammer for en god fodboldkamp er sat.

For Aalborg City er det vigtigt, at byens borgere får en uforglemmelig oplevelse på Gammeltorv under hele turneringen, og VM fanzonen skal derfor være et sted, der er hyggeligt at være hele tiden Uanset om du skal have en tiltrængt pause fra shoppingen i byens butikker med lidt fodbold, eller du skal med dine nærmeste ind til en uforglemmelig fodboldoplevelse, kan Gammeltorv og VM fanzonen tilbyde de helt rigtige rammer.

Så kom ned på Gammeltorv til sommerens kampe, hvor der er lagt op til en kæmpe fodboldfest, og hvor der med garanti ikke kommer til at mangle noget. Her har du nemlig mulighed for at juble, skåle og skråle i fællesskab med resten af byen, når blandt andet Danmarks drenge skal kæmpe for sejren i Rusland, og du har mulighed for at være med til en uforglemmelig oplevelse af hygge og fællesskab under hele turneringen.