Hyggelige torvedage med lækker blues

Det var en kanonstart på Torvedagene på Bredegade Torv fredag 31. august - høj sol, 25 graders varme og masser af ligeså hotte tilbud!
Stemningen var i top med hygge og lækker blues.
Gik du glip af det, har du muligheden igen lørdag 1. august, når flere af Aalborg Citys butikker og deres naboer igen afholder Torvedage på Bredegade Torv og i Nørregade.
På Bredegade Torv er Bog & Ide flyttet ud på torvet med en masse gode tilbud på både bøger og brætspil. Fandango er også flyttet udenfor med super gode sommertilbud på både tøj, sko og accessories, ligesom Only er til stede på torvet.
I Nørregade kan du finde lækre franske smagsprøver og spændende varer fra den hyggelige franske vinbar Ma Petite France, ligesom du kan se, hvad K-living og Butikken kan tilbyde.
Lagkagehuset vil begge dage omkring middagstid komme og dele gratis smagsprøver ud, mens Baco tilbyder kolde drikke.
Du kan se de gode tilbud på flere af butikkernes facebook-sider, bl.a. Fandango.

Aalborg City bidrager yderligere med underholdning
Begge dage vil musikeren Tim Lothar underhold på Bredegade Torv. Tim Lothar er ikke ”just another bluesman”. Han er kendt for sine historiefortællinger og sine egne sange, og dette gør ham til en interessant og meget personlig kunstner – en storyteller.
Lothar er et anerkendt navn på den internationale blues/roots scene. Han har turneret 20 lande, har otte  anmelderroste udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind‐ og udland, og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa.  Han er lige nu en af DK’s aller skarpeste og mest respekterede bluesmusikere, som du altså nu kan opleve begge dage på Bredegade Torv.

Torvedagene foregår kl. 10-17 om fredagen og kl. 10-16 om lørdagen.