Thingbaks klumme

Velkommen i Aalborg City igen!  

Intet er som det plejer at være. Covid-19 har berørt os alle – og mange direkte på deres levebrød. 2 måneders nedlukning har kostet mange arbejdspladser, krævet konkurser – men værst af alt, en frygtelig masse dødsfald i hele verden – i skrivende stund har langt over 300.000 mennesker mistet livet og 4.7 mio. mennesker er bekræftet smittet. Det er nogle forfærdelige tal og ikke noget at sige til, at verden er rystet.
I Danmark har vi været dygtige til at overholde de restriktioner, der er blevet kommunikeret ud fra myndighederne. Vi har alle vist samfundssind, holdt afstand, sprittet hænder, været ekstra ordinært obs på hygiejne osv. Jeg er overbevist om, at netop det er afgørende for, at vi nu igen kan åbne Danmark op – og hvor har vi i Aalborg City glædet os til, at der igen er masser af liv i vores dejlige midtby...

Butikker, cafeer og restauranter har åbent – med omtanke

Der er ingen tvivl om, at vi alle har lært en masse af Covid-19 krisen. Hygiejne er uden tvivl et af de parametre, der nu bliver fokuseret allermest på i detailhandlen og i Food & Beverage-segmentet.
Det er 100% trygt at besøge Aalborg midtby! 
Det føler vi nu altid, at det har været, men som sagt – vi har alle lært en masse de seneste 2 måneder. 
I Aalborg City er vi netop privilegeret i forhold til at have et sandt overflødighedshorn af cafeer og restauranter. De er nemlig med til at gøre shopping-oplevelsen i Aalborg til noget særligt – udvalget er ganske enkelt enormt. Nu, hvor alle cafeer og restauranter er tilbage i drift, føler vi os igen som en hel enhed af gode shopping oplevelser – og det er skønt at kunne sige... 
Velkommen i Aalborg City igen!

Shopping i Aalborg City er også = events

I Aalborg City er vi meget optaget af at give alle midtbyens gæster gode oplevelser. På skæbnedagen 12. marts, hvor vores statsminister lukkede Danmark ned, var vi meget langt i planlægningen af Blå Mandag, Day & Night, DM i Hotdog, American Days og ikke mindst EM i fodbold på storskærm.
Men, men, men... 
Alt blev aflyst – eller rettere udsat. Vi er nemlig meget stålsat på at skulle afvikle både Blå Mandag og Day & Night, når det er det rigtige tidspunkt. 
EM i fodbold på storskærm bliver nu en event i sommeren 2021 – en event, som vi også glæder os rigtigt meget til.
Lige nu har vi tilrettet oplevelserne i midtbyen til den tid, vi er i. Som gæst i vores dejlige by vil du opleve mange, men mindre setups rundt omkring, med street food, små musikalske indslag i gågaderne og i det hele taget happenings, der gør besøget ekstra hyggeligt. 
Vi skal jo stadig passe på hinanden og få den usynlige fjende, Covid-19, helt bekæmpet...

Midtbyen udvikler sig

Algade, Budolfi Plads – ja, det store område omkring vores smukke domkirke er nu endelig færdigrenoveret. De sidste dekorative granitsten er lagt – støvet har også lagt sig – og helheden i området er blevet fantastisk smukt. Med en helt ny lys og venlig parkeringskælder under Budolfi Plads, er den det oplagte sted at starte besøget i midtbyen – og så netop i en del af byen, som igennem to år har været lidt underdrejet. 
Nye restauranter og cafeer er allerede åbnet i området – et stenkast fra unika shopping-gågaden Gravensgade. Så gå bare på opdagelse i den totalt nyrenoverede smukke bydel...

Nytorv – vi glæder os…      

Hvor end man vender sig hen, er der aktivitet i midtbyen – og det er positivt ment. Lige nu pågår der en total renovering af byens hjerte – Nytorv. Der graves og stampes og i Aalborg City glæder vi os enormt til det hele står færdigt. Området bliver en oase med masser af mulighed for shopping, cafeliv og ophold i det hele taget. Vi er glade for det tætte samarbejde, vi har med Aalborg Kommune om udviklingen af midtbyen. Vi føler nærmest, som aldrig før, at man vil den fysiske detailhandel og bylivet i det hele taget – og i hårde tider er det godt at have venner og samarbejdspartnere, der lytter og hjælper.
Sammen er vi stærke…

Vi ønsker alle alt det bedste, og glæder os til at se dig og dine i midtbyen – med omtanke… 

Med venlig hilsen


Flemming Thingbak, direktør Aalborg City