Støt Brysterne

500 BH’er i Aalborg Centrum
Lørdag 3. oktober er der traditionen tro Lyserød Lørdag – en tilbagevendende begivenhed under den landsdækkende kampagne STØT BRYSTERNE, som afholdes for 13. gang i år.
Men allerede nu er der optakt til Lyserød Lørdag, idet Aalborg City har udsmykket Gravensgade med 500 BH’er. Det er direktør i Aalborg City, Flemming Thingbak, som har taget initiativ til denne gimmick.
– Jeg ville i år gøre det endnu mere synligt for borgere og gæster i Aalborg, at vi skal støtte op om initiativet, siger Flemming.
Det var den lokale afdeling for Støt Brysterne, der kontaktede Aalborg City med hensyn til at hænge plakater op. Men det var ikke nok for Flemming.
– Derfor sagde jeg, at hvis de kunne skaffe 500 BH’er, ville jeg hænge dem op, udtaler han.

Vil give Aalborgensere et smil på læben
Udover BH-udsmykningen har alle butikkerne i Gravensgade plakater og flyers, som de står klar til at dele ud, så kunderne bliver opmærksomme på, at det er en sag, de skal støtte op om.
Det er Aalborgs Citys egen gør det selv-mand, Bjarke, der har brugt en hel formiddag på at hænge alle BH’erne op. For Flemming er det vigtigt at gøre opmærksom på Lyserød Lørdag på en interessant måde, der giver byens borgere en wow-oplevelse.
– Jeg ville lave en anderledes og sjov gimmick i byen, hvor der samtidig bliver italesat, at man skal støtte op, så man kan få bekæmpet sygdommen. I denne tid har vi brug for et lille smil, selvom det er en alvorlig sag. Corona fylder så meget, men vi har desværre også mange andre ting, der er vigtige at kæmpe for, siger Flemming.
BH’erne vil hænge i Gravensgade til efter den landsdækkende STØT BRYSTERNE-indsamling 3. oktober.

BRA-borg Hegn på Havnefronten
Et af de tilbagevendende og sjovere tiltag i anledning af STØT BRYSTERNE her i Aalborg er på Havnefronten, hvor du kan hænge – mere eller mindre – brugte BH’er op på hegnet og på den måde støtte den gode sag. Det var her, Flemming Thingbak fik ideen til BH’erne i Gravensgade.
Åbningen af årets BRA-Borg Hegn foregår forøvrigt lørdag den 19. september kl. 13.00 ved tale fra rådmand i Aalborg Kommune, Mai-Britt Iversen. Herefter kan du selv være med til at pryde Havnefronten med BH’er i alle former, størrelser og farver. Ideen er, at alle kan være med til at danne et iøjnefaldende hegn af BH’er ved selv at hænge en BH på hegnet til og med 3. oktober, hvor den landsdækkende indsamling finder sted.