Julemanden kommer

Julen nærmer sig, og traditionen tro skal vi have budt julemanden velkommen til Aalborg City. Det sker i år den 16. november.

 

Dagens Program:
Kl. 10:45 Aalborg Gardens Nisseorkester underholder
Kl. 11:00 Julemandens skib lægger til ved Honnørkajen. Julemanden hilser derefter på alle børn
Kl. 11.45 Borgmester Thomas Kastrup-Larsen holder velkomsttale til julemanden
Kl. 12:00 Julemanden og borgmesteren kører i kane igennem byens gader - og stopper ved julemarkedet på Gammeltorv

Det koldere vejr nærmer sig med hastige skridt, og det betyder også, at julen står for døren. Julen er en herlig tid med en masse glæde, hyggelige stunder, god mad, men der er altså bare ingen jul uden vores alle sammens julemand, som igen i år kommer til vores skønne by. Julemandens ankomst er en fast tradition, som vi bestemt er glade for, og i år kan I opleve ham lægge til ved Honnørkajen lørdag 16. november kl 11.00.
 
Vi har været så heldige at snakke med julemanden allerede nu, og I kan tro, at han glæder sig rigtig meget til at se både alle jer og Aalborg igen. Julemanden har kun gode minder fra byen, så vi håber, at I alle vil være med til at skabe endnu flere herlige minder for ham, når han kommer til Aalborg.

Kom og vær’ med
Hos Aalborg City ser vi gerne, at der møder rigtig mange mennesker op, når vi skal byde julemanden velkommen til vores by. Jo flere, jo bedre, så vi alle i fællesskab kan få sat gang i den helt rigtige julestemning, som skal pryde vores by i juledagene. Julemanden elsker Aalborg, og derfor vil vi gerne skabe de helt rigtige rammer for både ham og byens borgere, når han lægger til kaj. Så tag fat i dine nærmeste og kom ned på Honnørkajen og byd julemanden velkommen lørdag 16. november fra kl 10:45 - vi garanterer jer for, at det bliver en rigtig god dag!