Indlæser Begivenheder
3. oktober, 2025 kl. 18:30

Warning: Undefined array key 0 in /var/www/aalborgcity.dk/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-text.php on line 33

Warning: Undefined array key 1 in /var/www/aalborgcity.dk/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-text.php on line 33

“No barrique No Berlusconi” – en aften med vine fra Bartolo Mascarello

Denne legendariske producent har lavet Barolo siden 1920 i byen og kommunen Barolo. Den var den, nu afdøde, Bartolo Mascarello, der gjorde ejendommen berømt med sine exceptionelle vine og den berømte etikette hvorpå han skrev “No Barrique No Berlusconi” der henførte til at han var født og opvokset i Langhe og der bruger man traditionelt store “Botti” til at lagre vinen og ikke de meget mindre “barrique”, som de mere moderne producenter begyndte med, inspireret af Frankrig og Napa Valley. Bartolo var også erklæret sociallist og brød sig ikke om det højreorienterede Italien, derfor refererede han til “No Berlusconi”. 

 

I dag er det datteren Maria Teresa der styrer gården, det har hun gjort siden 1998 og med hendes indtog steg kvaliteten og stabiliteten af vinene betragteligt. Produktionen er meget lille fra familiens blot 5,53 ha hvor der årligt laves ca. 30.000 flasker vin i alt fordelt på Langhe Freisa, Dolcetto, Barbera d’Alba, Langhe Nebbiolo og ikke mindst Barolo. 

 

Denne aften skal vi smage 9 af Mascarellos vine herunder 4 Baroli. Disse vine er meget sjældne og vores samlede årlige tildeling er 16 flasker i alt! Vinene kommenteres af Michel Danino fra Mascarellos mangeårige danske importør, Adriat Vinimport. 

 

Der er et begrænset antal pladser qua den begrænsede mængde vin der er til rådighed. 

 

VINE & MENU

1.

Dolcetto d’Alba 2023
“Vitello Tonnato” – klassisk Vitello Tonnato med kalvekød og tunsauce

2.
Barbera d’Alba 2021 & Barbera d’Alba 2022
“Carne cruda all’albese”  – tatar af okse på piemontesisk maner

3.

Langhe Nebbiolo 2020 & Langhe Nebbiolo 2021

“Tagliolini al burro e salvia” – tynd båndpasta med salvie og smør

4.

Barolo 2018 & Barolo 2019

“Coniglio alla piemontese” – kanin som i Piemonte 

5.
Barolo 2010 & Barolo 2011

“Brasato al Barolo con polenta” – rødvinsbraiseret kød med majs polenta

6.
2024 Birbet Brachetto fra Angelo Negro (Mascarello laver ikke sød vin, men der skal en sød afslutning til)
“Sorbetto ai frutti di bosco” – sorbet af sensommerens bær

 

Pris pr. pers for 6 retter og 10 vine kr. 2699,00 (+ gebyr)

Billetter refunderes ikke

Denne begivenhed er allerede afholdt.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige