Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger
Aalborg City
Lille Kongensgade 6, 9000 Aalborg
CVR. no. 13 86 97 74

Betaling/priser og ekspeditionsgebyr
Alle priser er inklusive moms. Eventuelle leveringsomkostninger og ordregebyr fremgår særskilt og som en del af det samlede beløb inden betalingen gennemføres.
Betalingen for din onlinetilmelding bliver trukket fra dit pengeinstitut indenfor to døgn efter, at din ordre er registreret, og dit kreditkort er godkendt.

Onlinetilmelding
På AalborgCity.dk kan du tilmelde en eller flere personer til et eller flere af Aalborg Citys events.

Kontrollér din tilmelding
For at undgå fejl bør du kontrollere, at alle dine forsendelsesoplysninger er korrekte, og at tilmeldingen gælder de korrekte arrangementer. Det er specielt vigtigt, at den indtastede e-mailadresse, som bliver brugt til at sende bekræftelse/e-mailkvittering, er korrekt.

Aftaleindgåelsen
Der er først indgået en bindende købsaftale mellem arrangøren og indehaveren af tilmeldingen, når Aalborg City har registreret og modtaget betaling, og du har modtaget en ordrekvittering.

Aflysning
Ved aflysning af et event bliver du kontaktet af Aalborg City. Normalt anses et event for aflyst, hvis arrangementet slet ikke gennemføres. Ændringer i lokation, delvis gennemførelse af arrangementet m.v. anses derimod normalt ikke som en aflysning, og pengene refunderes som udgangspunkt ikke i disse tilfælde.

I de helt særlige tilfælde, hvor eventet aflyses eller udsættes, fx ved force majeure, afgør Aalborg City, om deltagergebyret refunderes til de tilmeldte deltagere. Aalborg Citys administrationsgebyr i forbindelse med tilmeldingen refunderes ikke.

Fortrydelsesret
I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af tilmeldinger ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Reklamation
Enhver form for reklamation skal rettes direkte til Aalborg City. Alle kontrakter indgås på dansk.

Refundering
Såfremt der er krav på refundering, foretages denne normalt af Aalborg City. Refunderingen sker til det betalingskort, der blev anvendt til køb af tilmeldingen.

Billetgebyrer, andre gebyrer og evt. forsendelsesomkostninger betalt i forbindelse med billetkøbet refunderes ikke ved aflysninger/flytninger.

Aalborg Citys brug af personoplysninger
Aalborg City indhenter kun oplysninger til at ekspedere din tilmelding til et arrangement, samt til at opretholde et almindeligt forhold mellem dig som deltager, Aalborg City og evt. medarrangør. Oplysningerne vil aldrig blive viderebragt eller solgt til tredjepart uden dit samtykke.

SMS-udsendelse

Hvis der under tilmeldingen tilvælges SMS-beskeder, er det kundens ansvar at sikre tilladelse til, at der må sendes SMS-beskeder til de angivne mobilnumre. Der er ikke fortrydelsesret på SMS-tilkøb.

Ansvar

Aalborg City påtager sig ikke noget ansvar over for dig, udover hvad der fremgår af overnævnte og ufravigelig lovgivning. Aalborg City kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, herunder tab eller beskadigelse af data.

Forbehold

Aalborg City forbeholder sig ret til at annullere udstedte billetter mod tilbagebetaling af billettens pris samt gebyrer.

Aalborg City er alene ansvarlig for billetkøberens eventuelle direkte tab, hvis ansvar foreligger efter dansk rets almindelige regler. Aalborg Citys ansvar er i sådanne tilfælde begrænset til det betalte billetgebyr.

Der tages forbehold for fejl i de viste priser, trykfejl, for udsolgte arrangementer, programændringer, prisstigninger og force majeure.

Flere oplysninger

Du kan finde flere oplysninger om betaling over Internettet på adressen http://www.nets.eu.

Kundeservice - kontakt os

Har du spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@aalborgcity.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down