Swapfiets er en europæisk cykelvirksomhed, der er kendt for dens ikoniske blå forhjul, og hvis formål er at synliggøre missionen om at fremme bæredygtig cyklisme. Konceptet baserer sig på en fleksibel og cirkulær abonnementsmodel, hvor nye såvel som eksisterende kunder mod en fast månedlig pris kan vælge mellem vores el og almindelige cykler.

I den månedlige pris er der en række ydelser inkluderet såsom reparationer, vedligeholdelse og vejhjælp, sådan at vores kunder indenfor 10 minutter (i butikken) igen befinder sig på en fuldt funktionel cykel. På denne måde sikrer vi ikke kun en problemfri og bekymringsfri cykeloplevelse. Vi sikrer også, at vores kunder føler sig godt tilpas og sikker med at vælge en bæredygtig transportløsning.

Butikken på Jyllandsgade 10 er indrettet med et moderne og indbydende design, der afspejler vores fokus på bæredygtighed og kvalitet. Når I besøger butikken, vil I endvidere opleve en venlig og professionel betjening fra det dygtige personale. Medarbejderne er dedikerede og ønsker at hjælpe netop dig med at finde den perfekte cykel, der passer til dit behov og dine præferencer.

Du er altid velkomne i butikken, hvor det hen over en kop kaffe er muligt at høre mere om vores abonnementsmodel og opleve udvalget af  moderne cykler.

Contact us
Jyllandsgade 10, 9000 Aalborg, Danmark
78 79 31 58
Hjemmeside
Følg Swapfiets
Opening hours
Mandag
12.00 - 18.00
Tirsdag
12.00 - 18.00
Onsdag
Lukket (servicebilen kører)
Torsdag
12.00 - 18.00
Fredag
12.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 15.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down