Om SanGiovanni

SanGiovanni er et Italiensk gastronomisk multihus på hjørnet af Vesterbro & Vingårdgade i hjertet af Aalborg, der siden 1988 har været ejet og drevet af familien Volpi og dermed en af byens ældste restauranter. 

Vi tilbyder alt hvad hjertet kan begære fra det Italienske spisekammer. Vi laver selv alt fra bunden af friske råvarer og henter bla. frisk grønt fra Italien. Vores stab består primært af faglærte kokke og faglærte tjenere og vi har altid minimum 4 elever under uddannelse i huset. 

Vi har i huset Tratttoria & Pizzeria, Bar, Selskabslokaler, Private Dining, Vinkælder og Take away, fordelt på 2 plan på i alt 1100kvm. med indgang fra Vingårdgade 25.

Vi tilbyder

Med vores faciliterer er det vores ønske, at kunne imødekomme vores gæster med det ønske de har for en specifik anledning. Er det en drink i baren, en uformel middag i vores Trattoria, en helaftens oplevelse med Private Dining i vores kælder La Cantina eller et større selskab for at markere en anledning, så har vi rammerne til det. Alt lavet udefra et italiensk synspunkt og med italienske råvarer. 

INDGANG, vi har flyttet indgangen så ny samlet indgang til Trattoria & Pizzeria, Bar "il Bar" og Selskaber fra Vingårdgade 25.

For spørgsmål eller reservation af selskaber og Private Dining i vores kælder La Cantina, kontakt os venligst på mail sangiovanni@sangiovanni.dk

Parkering - vi ligger mellem 2 store P-pladser, "Gåsepigen" og Budolfi Plads. Download Aalborg Citys P-app hvor alle frie pladser er opdateret i realtid

Handicapadgang - vi har kørerampe ved indgangen på hjørnet af Vesterbro og Vingårdsgade, kontakt os gerne på forhånd så er den klar ved ankomst

 

Contact us
Vesterbro 46, 9000 Aalborg
98 11 37 55
Hjemmeside
Følg San Giovanni
Opening hours
Trattoria & Pizzeria - køkkenet
Søndag - onsdag
16.30 - 21.00
Torsdag - lørdag
16.30 - 21.30
IL Bar
Mandag - onsdag
15.00 - 24.00
Torsdag
15.00 - 01.00
Fredag og lørdag
14.00 - 02.00
Søndag
16.30 - 22.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down