Kvalitet er hjertet af RICHARD og på hylderne vil du finde alle ingredienserne til at skabe en stilsikker garderobe med en lang livstid. Vi tilbyder et moderne take på den klassiske herre garderobe, og blander formelle elementer med premium brands for at skabe stærke outfits både på og efter arbejde. I RICHARD er vi nørdede og butikken er drevet af specialister, som elsker at dele ud af deres viden om pasform, styling, kvaliteter og vedligeholdelse. Vores skrædder er klar til at foretage de nødvendige justeringer eller endda skræddersy et jakkesæt for at fuldende din garderobe.

Om BUTLER LOFTET

Hjertelig velkommen til BUTLER LOFTET, et kurateret livsstilsunivers lokaliseret centralt i Aalborg i Nordjylland. BUTLER LOFTET har været en shopping destination siden 1971, hvor familien Wagner åbnede herrebutikken BUTLER. 52 år senere er familiens første butik vokset til et inspirerende univers med fem individuelle koncepter og et samlet internationalt online univers. På vores webshop kan vores kunder shoppe og dykke ned i vores to overordnede koncepter ’Contemporary’ og ’Urban’ til både kvinder og mænd.

I BUTLER LOFTET bliver vores kunder mødt af et dedikeret team, som elsker at dele ud af sin ekspertise og præsentere vores nøje udvalgte brands. BUTLER LOFTET er et dynamisk univers med de nyeste trends og eksklusive events, som sikrer at der altid er noget nyt at opleve og udforske ved hvert eneste besøg.

Contact us
Algade 5, 9000 Aalborg, Danmark
98 13 01 99
Hjemmeside
Følg Richard
Opening hours
Mandag - fredag
10.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 16.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down