Leder du efter et godt spisested i Aalborg, kan vi tilbyde dig en lækker grillbuffet med noget for enhver smag hos Restaurant Flammen. 
 
Vi tilbyder:

Minimum 3 varianter af forretter til at starte oplevelsen på

Minimum 15 slags kød med højt fokus på unikke specialiteter
Minimum 50 forskellige varianter i salatbaren til at imødekomme det sunde alternativ

Minimum 10 slags varmt tilbehør og hertil sovs og dip af forskellig karakter

Mulighed for tilkøb af dessertbuffet med bl.a. softice ad libitum, lune pandekager, diverse kager og macarons.


Buffeten er omhyggeligt sammensat og præsenterer et utal af smagsoplevelser, der spænder fra friske salater og appetitvækkende forretter til saftige stege, smagfulde grøntsager og delikate desserter. Ud over vores store grill- og salat-buffet kan du naturligvis både få øl, vand, vin og kaffe. Med sin familievenlige atmosfære og imødekommende personale er denne buffetrestaurant det perfekte valg for både festlige lejligheder og afslappede middage

Store selskaber er intet problem her hos os . Vi har en af Danmarks største Flammen-restauranter med plads til 420 gæster, og det giver os muligheden for at finde en god plads til alle slags selskaber, lige fra firmaarrangementer til konfirmationer.

I vores takeaway har vi samlet alt det bedste fra vores buffet i lækre menuer – lige til at tage med hjem og nyde i vante rammer. Spis dig mæt sammen med familien, invitér vennerne eller naboen forbi til en hyggelig aften, eller smæk benene op og spis dig mæt, mens du ser en god film. Bestil nemt og hurtigt online. 

Contact us
Østerågade 27, 9000 Aalborg, Danmark
35 26 63 68
Hjemmeside
Følg Restaurant Flammen
Opening hours
Mandag - torsdag
17.00 - 22.00
Fredag & lørdag
17.00 - 23.00
Søndag
17.00 - 22.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down