Råt&Godt er en socialansvarlig og bæredygtig virksomhed, hvis primære formål er at hjælpe unge med udfordringer ud over ledighed i beskæftigelse.

I samarbejde med de unge i vores STU- og beskæftigelsestilbud producerer vi speciallavede møbler og interiør af rest- og genbrugsmaterialer i vores træværksted, smedje og syværksted. Materialerne kan også købes rå til dine egne byggeprojekter i Materialebanken. Vi laver også kreative indretningsprojekter og giver møbler og andet interiør nyt liv gennem upcycling.

Råt&Godt – Recycle indsamler og komprimerer flamingo (EPS) til genanvendelse. De indsamler også plastik, som renses, komprimeres og sendes til genanvendelse.

Alle afdelinger har fokus på at genanvende materialer, og når du samarbejder eller handler med os, bidrager du til at fremme ansvarligt forbrug og produktion. Alt produceres i samarbejde med de unge i vores STU- og beskæftigelsestilbud, som hjælpes videre i job og uddannelse i samarbejde med vores partnere. Det er med til at skabe mere lighed og økonomisk vækst for den enkelte, arbejdspladserne og samfundet. Læs om vores bidrag til den bæredygtige udvikling her.

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Contact us
Hjulmagervej 58, Aalborg, Danmark
77 77 06 06
Hjemmeside
Følg Råt&Godt
Opening hours
Mandag - torsdag
08.00 - 16.00
Fredag
08.00 - 15.00
1. lørdag hver måned
10.00 - 15.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down