Velkommen til PureGym i Friis Aalborg. Her har du mulighed for at træne i dejlige lyse træningsmiljøer, med alt hvad du skal bruge til en god træning. Besøg blandt andet det store funktionelle område. I cardio-området finder du alt du skal bruge til din pulstræning. PureGym i Friis udmærker sig med lækre hold- og bikesale, cardio- og styrketræningsafdelinger samt behagelige omklædningsrum med mulighed for at snuppe et bad efter din træning. På diverse hold i træningscentret kan du blive motiveret af en dygtig instruktør, altid i selskab med god musik. Prøv blandt andet bike, yoga, bodyfit, jam, step og meget andet i PureGym i Friis Aalborg.

Find det, du søger

  1. Funktionel træning eller styrketræning? Optimer din muskelopbygning
  2. Er du mere til højt tempo? Prøv cardio-maskinerne
  3. Vi gør det let at træne
  4. Få hjælp af en personlig træner i PureGym
  5. Få lagt et træningsprogram i PureGym
  6. Hvad koster det at være medlem af PureGym i Friis?
  7. Hvad er PureGym i Friis’ åbningstider
  8. Hvor ligger centeret i Aalborg?
  9. Brug for nyt sporstudstyr? Besøg vores sportsbutikker


Funktionel træning eller styrketræning? Optimer din muskelopbygning

I PureGym i Friis Aalborg finder du et stort træningsområde til din styrketræning. Uanset om du skal hen til en squatrack for at squatte, lave dødløft eller glute bridges, så har de masser af muligheder til dig. Du finder ligeledes et stort område med håndvægte, hvor du kan træne biceps, triceps, bryst og hvad du ellers kunne tænke dig. PureGym i Friis Aalborg har en stor maskinpark, hvor du finder et hav af forskellige maskiner, der hver især rammer forskellige muskelgrupper.

Er du mere til de crossfit-inspirerede øvelser, som wall balls, burpees og box jumps, så har PureGym i Friis også et område til dét. Her er der plads til at udøve de øvelser du gerne vil, med de redskaber du gerne vil. Tag en pause fra hverdagen og kom ind i centeret og dyrk en lækker, funktionel træning.

Er du mere til højt tempo? Prøv cardio-maskinerne

Hvis du ikke er så meget til muskelopbygning, men derimod gerne vil lave effektiv kredsløbstræning, så skal du helt sikkert prøve cardio-maskinerne i PureGym i Friis Aalborg. Her kan du tage en løbetur på løbebåndet, cykle på spinningscyklerne eller motionscyklerne, gå på stairmasteren eller ro på romaskinen. Uanset hvordan du godt kan lide at få pulsen op og forbedre din kondi, så finder du helt sikker en cardio-maskine, der passer til dig.

Vi gør det let at træne

PureGym i Friis Aalborg er kendt for sit fagligt dygtige og imødekommende personale, der sørger for en dejlig afslappet og uformel atmosfære. De tilknyttede hold- og fitnessinstruktører er eksperter i at motivere, inspirere og vejlede, så du får den bedst mulige træningsoplevelse. PureGym i Friis i Aalborg er med sin centrale placering I Aalborg midtby et perfekt stop på vej til eller fra arbejde. Der er således ingen undskyldning for ikke at få klaret træningen i forbindelse med jobbet eller når du alligevel befinder dig i Aalborg City.


Få hjælp af en personlig træner i PureGym

Hvis du har brug for hjælp til at nå dine mål, så kan du med stor fordel benytte dig af en personlig træner. Den personlige træning tager udgangspunkt i dig og dine behov. Uanset om du gerne vil have hjælp til vægttab, vægtøgning eller muskelopbygning, så kan en personlig træner fra PureGym hjælpe dig. En personlig træner i PureGym er for alle, uanset hvilken form for træning, du dyrker. Prisen på personlig træner varierer alt efter, hvad dit mål er. Kontakt PureGym i Friis Aalborg, så hjælper de med den helt rette træning til netop dig.


Få lagt et træningsprogram i PureGym

Er du i tvivl om, hvordan du træner mest effektivt? Så få lagt et træningsprogram af de dygtige medarbejdere i PureGym i Friis Aalborg. De står også klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til oprettelse, priser eller din træning. Du kan også finde gratis & spændende træningsprogrammer i PureGym app’en.


Hvad koster det at være medlem af PureGym i Friis?

Du kan blive medlem af PureGym ved at melde dig ind på deres hjemmeside, eller henvende dig i centeret i den bemandede åbningstid. Prisen afhænger af hvilken type medlemskab du vælger. Se alle aktuelle PureGym priser  og tilbud her.

Contact us
Friis Shoppingcenter, Nytorv, Aalborg, Danmark
Hjemmeside
Følg PureGym
Opening hours
Alle dage
05.00 - 23.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down