Pier 5 Hotel

Det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront byder på 154 topmoderne værelser med byens bedste beliggenhed. Her er moderne design integreret i skøn forening med havnen derude, der i dag har lagt sin fortid som industrihavn bag sig og er blevet forvandlet til et af de mest mondæne steder i byen. Her vil du opleve, at havnens historie og arv er trukket med helt indenfor i gangarealer, fællesområder og på værelser, som nu giver vores gæster en unik og indbydende hoteloplevelse.

Velkommen til Pier 5 Hotel – et af Bühlmanns Aalborg-hoteller.

VAERFT Cocktail Bar

Skibsværftet Aalborg Vaerft A/S blev grundlagt i 1912. Værftet var placeret lige øst for Pier 5 Hotel, og hotellets bar har fået navnet VAERFT med rødder i netop skibsværftet og havnens historie. VAERFT er meget mere end en hotelbar. VAERFT er Aalborgs nye lokale cocktailbar, stedet hvor du kobler fra med kollegerne efter en lang dag, stedet hvor I mødes inden koncerten, stedet hvor innovative cocktails og fantastiske rammer giver jer nye måder at mødes på.

Ambitionen er klar, VAERFT Cocktail Bar vil udvikle spektakulære cocktails der sætter alle sanser i spil. Og det gør vi bl.a. med molekylære metoder og internationale takes, som ikke før er set på Aalborgs barscene.

Moderne design

Når du ankommer til Pier 5 Hotel i Aalborg, vil du straks opleve, hvordan hotellets moderne design komplimenterer den gamle havn derude. En containerinspireret væg, blotlagte loftinstallationer og moderne design fra inderst til yderst – det gamle og det nye er forenet, hvor end du bevæger dig hen på hotellet.

I loungen er der lagt op til at gå på opdagelse i alle de forskellige tidszoner i historien – vi har udstyret hele loungeområdet med hyggelige kroge, hvor du kan synke ned i de bløde lænestole, nyde jazztoner fra en gammel pladespiller og fundere over de gamle hemmeligheder på havnemolen.

Contact us
Rendsburggade 5, Aalborg, Danmark
98 10 14 00
Hjemmeside
Følg Pier 5 Hotel
Opening hours

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down