Nordic Afro Design er beliggende centralt i Aalborg, som tilbyder økologisk og bæredygtigt tøj designet af Essi Tomobile. I samarbejde med kunden rådgiver og hjælper Nordic Afro Design med at vælge de helt perfekte farver og pasform, alt efter kundens behov og ønsker. Tøjet er designet med henblik på en sammensmeltning af nordisk boheme, hobo chic og afro, der giver et design med masser af farver, men samtidig har blik for den nordiske stil. Nordic Afro Design tilbyder en bred vifte af opgaver og stræber altid efter at finde den bedste løsning for dig. Da opgaverne varierer, sørger butikken altid for at man både får en skræddersyet løsning, samt en skræddersyet oplevelse.

Nordic Afro Design køber deres tekstiler af små virksomheder i Afrika, der er med til at skabe arbejdspladser for afrikanerne, så de kan være selvforsørgende. Essi har stort fokus på etik, kultur, miljø og bæredygtighed, som butikkens kerneværdier. Der bliver derfor altid sørget for at tekstilerne er produceret under gode forhold og at tekstilerne i sig selv lever op til både at være økologiske og bæredygtige.

Designet og kreationen af tøjet foregår i butikken, hvorfor man også kan være garanteret, at man får et unikt håndlavet design. Tøjet er derfor en perfekt kollektion for dig som er individualist, som samtidig har fokus på kvalitet og bæredygtigt tøj.

Contact us
Gravensgade 9, 9000 Aalborg, Danmark
31 76 58 85
Hjemmeside
Følg Nordic Afro Design
Opening hours
Mandag, tirsdag & fredag (lige uger)
10.30 - 14.00
Mandag, tirsdag & fredag (ulige uger)
10.30 - 17.30
Onsdag - torsdag
10.30 - 17.30
Lørdag
10.30 - 14.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down