Sund med i Aalborg med omtanke 

Hos Nadias har vi i over 26 år sørget for sund frokost til aalborgenserne. Hos os er din frokost lækker, hurtig og billig. Det kan lade sig gøre fordi vi prioriterer et dygtigt personale, råvarer i høj kvalitet og et lavt prisniveau. Vi er meget tilfredse med at have fundet den perfekte balance for god kvalitet og gode priser. De fleste kender os nok for vores sandwiches, og det er der en rigtig god grund til.

For det første bruger vi kun de bedste og mest friske råvarer, og det kan smages. Dernæst er der praktisk talt ingen grænser for smagskombinationer. Både her på vores hjemmeside samt ude i vores butikker, har du mulighed for at sammensætte din yndlingssandwich, eller lade dig inspirere lidt af de mange valgmuligheder.

Vores dygtige personale yder altid en glad og god service, og vi går hele vejen for at gøre vores kunder mætte og tilfredse.

Vi er altid lige rundt OM hjørnet

Med vores 6 butikker fordelt over Aalborg er du altid tæt på et lækkert og billigt måltid. Nyd en sund omgang take away med god samvittighed, eller slå dig ned i vores hyggelige butikker i Aalborg Centrum, Aalborg Storcenter eller i Nørresundby. Vi laver også lækre og sunde firmaaftaler, hvor vi bringer ud til hele Aalborg & Nørresundby.

Vi udvikler løbende på vores sortiment og koncept og kommer ofte med nyheder indenfor sandwich og Salatter Vi udvælger fortsat det, som vi ved er super kvalitet, og det vi selv ville sætte tænderne i.

Vi håber, at vi kan fortsætte med at tilfredsstille vores kunder med mange sunde og lækre tiltag.

Uanset om du er til sandwichsalat eller burger, om du er kødspiser eller vegetar, har vi en varieret og spændende menu klar til dig.

Contact us
Østerågade 16, 9000 Aalborg
98 12 31 23
Hjemmeside
Følg Nadias Sandwich Østerågade
Opening hours
Alle dage
10.00 - 20.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down