Tøjbutikken Monki i Friis Shoppingcenter er en verden fuld af mysterier, myter og magi. Nogle kalder det en inspirationskilde til den moderne, unge kvinde. Her finder du et bredt udvalg af tøj fra et brand, der er helt sig selv. Butikkens modekollektioner beskrives som street-style-meets-scandi-chic design til den fantasifulde kvinde, der tør gå sine egne veje. Hos Monki i Friis Aalborg kan vi rådgive dig i styles og sikre dig et lækkert outfit, hvad enten det er til fest eller hverdagsbrug.

Monki i Friis Aalborg er 450 kvadratmeter og den store butik bugner af tøj, sko og accessories til kvinden, der tør at skille sig ud. Butikkens design omfavner og forlænger Monkis endeløse søgen efter det fantasifulde, kreative og farverige. Det er den perfekte butik for unge kvinder, der leder efter cool trends og personlige styles til gode priser.

Hvem er Monki?

Monki er en tøjbutik til den modebevidste, unge kvinde, der gerne vil skabe sin egen personlige stil til en god pris. Selvstændiggørelsen af unge kvinder er blandt Monkis vigtigste mærkesager, og det kommer til udtryk i de mange nuancer, farver, designs og kreative styles, du finder på butikkens hylder. I dag kan du finde Monki-oplevelsen i mere end 120 butikker i 16 lande. Vi glæder os til at se dig i Monki i Friis Shoppingcenter.

 

Contact us
Friis Shoppingcenter, Nytorv, Aalborg, Danmark
42 12 14 71
Hjemmeside
Følg Monki
Opening hours
Mandag - fredag
10.00 - 19.00
Lørdag & søndag
10.00 - 17.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down