Når du står foran BUTLER LOFTET, vil du gennem den gamle port blive ført til den gemte baggård, hvor du vil finde indgangen til LOFTET. Gennem døren vil du blive mødt af en butik fuld af liv og kunder, som udforsker det brede udvalg af upcoming og etablerede brands i søgen efter deres næste garderobe favorit. Stilen er en blanding mellem internationale trends og skandinavisk coolness - En balance mellem casual og feminin. Den uformelle stemning gør LOFTET til en lokal go-to shopping destination, som uden tvivl er et besøg værd.

Om BUTLER LOFTET

Hjertelig velkommen til BUTLER LOFTET, et kurateret livsstilsunivers lokaliseret centralt i Aalborg i Nordjylland. BUTLER LOFTET har været en shopping destination siden 1971, hvor familien Wagner åbnede herrebutikken BUTLER. 52 år senere er familiens første butik vokset til et inspirerende univers med fem individuelle koncepter og et samlet internationalt online univers. På vores webshop kan vores kunder shoppe og dykke ned i vores to overordnede koncepter ’Contemporary’ og ’Urban’ til både kvinder og mænd.

I BUTLER LOFTET bliver vores kunder mødt af et dedikeret team, som elsker at dele ud af sin ekspertise og præsentere vores nøje udvalgte brands. BUTLER LOFTET er et dynamisk univers med de nyeste trends og eksklusive events, som sikrer at der altid er noget nyt at opleve og udforske ved hvert eneste besøg.

Contact us
Algade 5, 9000 Aalborg
98 13 01 99
Hjemmeside
Følg Loftet
Opening hours
Mandag - fredag
10.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 16.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down