På den øverste etage af BUTLER LOFTET vil du opdage konceptet LOFT by LOFTET. En one-stop destination for den kvalitets bevidste kvinde. I vores imødekommende og stilsikre butik vil du finde de største danske designere hænge side om side blandt udvalgte internationale high-end brands. Højkvalitets items er blandet med sæsonbestemte investerings items. LOFT har en dedikeret accessories- samt velværesektion til hverdags forkælelse. Hos LOFT sætter vi en ære i at give vores kunder en oplevelse, som lever op til vores eksklusive udvalg.

Om BUTLER LOFTET

Hjertelig velkommen til BUTLER LOFTET, et kurateret livsstilsunivers lokaliseret centralt i Aalborg i Nordjylland. BUTLER LOFTET har været en shopping destination siden 1971, hvor familien Wagner åbnede herrebutikken BUTLER. 52 år senere er familiens første butik vokset til et inspirerende univers med fem individuelle koncepter og et samlet internationalt online univers. På vores webshop kan vores kunder shoppe og dykke ned i vores to overordnede koncepter ’Contemporary’ og ’Urban’ til både kvinder og mænd.

I BUTLER LOFTET bliver vores kunder mødt af et dedikeret team, som elsker at dele ud af sin ekspertise og præsentere vores nøje udvalgte brands. BUTLER LOFTET er et dynamisk univers med de nyeste trends og eksklusive events, som sikrer at der altid er noget nyt at opleve og udforske ved hvert eneste besøg.

Contact us
Algade 5, 9000 Aalborg, Danmark
98 16 16 95
Hjemmeside
Følg Loft by Loftet
Opening hours
Mandag - fredag
10.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 16.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down