Velkommen til La Bottega

Vi har eget bageri, hjemmelavede lækkerier, slagterspecialiteter fra Slagteren & Kokken i Gistrup, mad ud af huset, salg af vin, olie, is, frisk pasta og meget andet…

Om La Bottega

Lille café med eget bageri, hjemmelavede lækkerier, slagterspecialiteter fra Slagteren & Kokken i Gistrup, mad ud af huset, salg af vin, olie, is, frisk pasta og meget andet…

Caféen ligger i Brix Gaard. Italienske 1600-tals inspirerede kvalitetsfliser og keramik er nøje udvalgt i almuestilen for at kunne matche den oprindelige Brix Gaards faktiske alder. Og et hold italienske brolæggere har ovenikøbet været i Aalborg for at skabe det rette italienske mønster i den genetablerede brobelægning på gårdspladsen, hvor gæsterne til foråret skal kunne sidde ude og nyde de italienske specialiteter og måske et stille glas Asti.

Brix Gaard i Aalborg

Til gengæld er Brix Gaards oprindelige bindingsværks- og sprossevindues-ide selvfølgelig så vidt muligt bevaret for at fastholde grundudtrykket i et af Aalborgs ældste, mest markante og bevaringsværdige byggerier.

Nok er det i 2014 ikke længere unaturligt for en italiensk restauratør at åbne i Aalborg, men respekten for den særlige adresses historie som primært købmandsgård op gennem århundrederne skal naturligvis bibevares. Den slags forstår om nogen en romer.

Contact us
Adelgade 4, Aalborg, Danmark
23 95 07 01
Hjemmeside
Følg La Bottega
Opening hours
Mandag - lørdag
11.00 - 20.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down