HVORNÅR?  

KaffeFair åbnede d. 23. juni 2006 i beskedne lokaler i Maren Turis Gade i Aalborg. Allerede den 15. august 2008 flyttede vi til større lokaler i Nørregade. Flere afdelinger kom til i årene derefter. I 2018 åbnede KaffeFair på Strandvejen. Mange spørger, hvor navnet kommer fra. Det er opfundet af en gruppe unge, som var med til at udvikle konceptet, inden vi åbnede. Idéen var at lave en kaffebar i Aalborg med fokus på Fair Trade. Deraf navnet.  

HVORFOR?  

Siden begyndelsen har KaffeFair været en venlig hånd i ryggen til mennesker, der fortjener en fair chance. Vi hjælper unge videre i job og uddannelse med afsæt i det daglige køkkenarbejde og dine skulderklap!  

HVORDAN?  

KaffeFair er en socialøkonomisk virksomhed, der investerer et eventuelt overskud i vores formål. Men vi serverer din mad i Aalborg på almindelige markedsvilkår. Derfor vægter vi høj kvalitet i både råvarer og betjening.  

HVAD?  

Vi har et bronzemærke i økologi og udvælger nøje de lokale leverandører, som deler vores værdier om at passe godt på vores klode, dyr og ressourcer. Derfor mener vi, at dine yndlingsretter her smager af mere.  

KaffeFair er støttet af Det Obelske Familiefond. 

Contact us
Strandvejen 19, Aalborg, Danmark
99 30 10 50
Hjemmeside
Følg KAFFeFAIR
Opening hours
Mandag - fredag
09.00 - 17.00
Lørdag (kun brunch)
10.00 - 15.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down