Fru Søgaard – Aalborgs nye bageri og spisested

Her kan I glæde jer til at smage på lækkert surdejsbrød, konditorkager i alverdens afskygninger, højtbelagte smørrebrød, sprøde salater og sidst men ikke mindst en overdådig brunchbuffet hver søndag. Altsammen kan også købes med hjem, lige fra det sprøde surdejsbrød til porcelænet, det serveres på.

Derudover har vi også vores brødudsalg og takeawaysted, Fru Søgaard Svenstrup Bageri, samt produktionslokaler på Godthåbsvej i Svenstrup, hvor de to garvede bagere, der drev La Bonta i 19 år, har deres daglige gang.

Afdelingen i Svenstrup minder i højere grad om et traditionelt bageri med produktion og salg af bagværk, hvor Fru Søgaard er cafe, spisested og også restaurant, når det i weekenden byder ind til “Hele Svineriet”, en all inclusive madoplevelse med fri bar.

Vi befinder os på det hyggelige torv ved C.W. Obels Plads. 

Familien Søgaard har huseret i lokalerne de sidste 19 år og er fortsat dem, der står bag.

Her bydes indenfor til en hjemlig atmosfære med hygge i højsædet. Stedet byder både på “brekkie” vores Brunch, fra den tidlige morgenstund, når dørene åbner klokken 08.00 og brød- og kageudsalg hele dagen indtil klokken 18.00. Stedet er for alle aldre, og vi har faciliteter for både barnevogne samt gode adgangsforhold for kørestolsbrugere.

Spisested og brød- og kageudsalg i samme hus

Når du træder indenfor i det store indgangsparti bydes du velkommen til synet af en fyldt kagemontre og brøddisk. Dernæst indbydes der med spraglet tapet, farverig, hjemlig indretning og duften af friskkværnet kaffe. 

Synet af de flotte kobberkedler som huser i kælderlokalerne ses stadig, og det unikke for bageriet er de gode restprodukter fra ølproduktionen, som anvendes i brødet. 

Hver fredag og lørdag aften forvandles lokalerne til vores “Hele Svineriet” – en all-inclusive madoplevelse med fri bar. 

Lokalerne kan ligeledes benyttes til selskabs-, møde- og festlokale og kan rumme 80-100 personer. Bookes hele huset, både Hr. og Fru Søgaard kan vi huse forsamlinger op til 200 personer. 

Contact us
C. W. Obels Plads 1A, 9000 Aalborg, Danmark
98 16 11 14
Hjemmeside
Følg Fru Søgaard
Opening hours
Mandag - lørdag
08.00 - 18.00
Søndag (Brunch buffet)
09.30 - 14.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down