Skal du ind til Aalborg midtby og er sulten, mangler nyt til garderoben eller leder efter gode oplevelser, så kig forbi Friis Shoppingcenter. Vi er et moderne shoppingcenter i Aalborg – hos os får du en blanding af butikker, caféer og stormagasinet Magasin.

Friis er placeret i hjertet af Aalborg og har naboer som havnefronten, Utzon centret og resten af Aalborgs byliv. I Friis finder du alt fra nye og eksklusive brands i Magasin til fede og anderledes styles i butikker som Monki, Envii og Kings & Queens. Er du på jagt efter nye tilføjelser til boligen har vi også JYSK, Imerco Home, H&M Home og boligafdelingen i Magasin, som alle har helt styr på de nyeste trends og tendenser indenfor bolig. Herudover finder du også koncepter som Normal, Matas, Sport 24 og Scandi Nails. Bliver du sulten kan du slå vejen forbi D’let – Det grønne køkken, Joe & The Jucie, Espresso House eller Lagkagehuset.

Nem parkering

Vi ligger lige midt i centrum med 850 parkeringspladser og er et af midtbyens billigste parkeringsmuligheder. Hos os er den 1. time pr. dag altid gratis, derefter koster det kun 14 kr. pr. påbegyndt time. I p-kælderen er der automatisk nummerpladeaflæsning, så du kører blot ind og betaler først i enten automaten eller i appen, EasyPark, ParkPark eller ParkMan, når du forlader centret. Du kan også betale op til 48 timer efter udkørsel på:  https://friisaalborg.dk/

Læs mere om Friis og hold øje med vores events på: https://friisaalborg.dk/

Contact us
Friis Shoppingcenter, Nytorv, Aalborg, Danmark
26 86 66 40
Hjemmeside
Følg Friis Shoppingcenter
Opening hours
Mandag - fredag
10.00 - 19.00
Lørdag & søndag
10.00 - 17.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down