RESTAURANT
Freddy Green handler om livskvalitet og livsglæde, og vores menu matcher vores kompromisløse tilgang til oplevelsen. Vi har mad og drikke for alle aldre og alle lejligheder fra tidlig morgen til sen aften.

Huset byder på forskellige oplevelser og specialdesignede møbler på hver etage. Alt fra lange spiseborde, til bistrooplevelse for to, store og bløde loungeområder til en kaffe eller en drink, høje borde med barstole og masser af strømstik, højstole til børnene og lænestole til de magelige. Kom og find din plads i huset.

TAKE AWAY
In a hurry? Don’t worry – Vi har kolde juice, vand, sodavand, øl og vin klar, og vi forbereder din frisklavede mad og kaffe til dig, så det er klar til afhentning når du ønsker.

BØRNEFAMILIER
Freddy Green er for alle. Skulle du være i tvivl, så glæd dig til at se vores indendørs barnevognsparkeringsplads. Vi har børnemenu og højstole klar til de mindste, så det ikke bare er mor og far der skal glæder sig til jeres næste besøg.
ARBEJDE & MØDER
Freddy Green er indrettet med adskillige arbejdsstationer og hurtig wifi, en masse oplagte pladser til afslappede forretnings- eller studiemøder, og sågar et mødelokale i husets nederste etage som kan bookes med på forhånd inkl. mad og drikke. Skriv og book her.
PRIVATE DINING
Freddy’s Secret Kitchen i husets tagetage er kokkens legestue og en private dining oplevelse udover det sædvanlige med skræddersyet menu for max 10 personer. Etagen er kun åben for gæster mod forhåndsreservation. Skriv til os her.
Contact us
st, Østerågade 15, Aalborg, Danmark
93 94 20 81
Hjemmeside
Følg Freddy Green
Opening hours
Mandag - torsdag
08.00 - 20.00
Fredag
08.00 - 21.00
Lørdag
09.00 - 21.00
Søndag
10.00 - 20.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down