Duus Vinkjælder - Restaurant, bar og gratis museum

Mærk historiens vingesus i kælderen under Jens Bangs stenhus. Udforsk de gamle middelalderlige lokaler og gå på opdagelse i Aalborgs historie før du stiller både sulten og tørsten under de buede hvælvinger.

Hos Duus er vi specialister i det danske køkken. Menukortet bugner af klassikere som stjerneskud, helstegt kalvefilet og æblekage - lavet på den gamle opskrift.

Hver lørdag serverer vi en overdådig frokostbuffet med alt hvad hjertet kan begære. Kolde og varme kendinge fra det danske frokostbord lige fra sild til tarteletter.

I tre generationer har familien Kragh drevet restauranten i den gamle vinkælder. Så det er den lange historie og de stærke traditioner der kan smages i de gamle, hemmelige opskrifter på alt fra sennep til chokoladekage.

Kig ind i vores gratis museum og gå på opdagelse i den gamle kælder som rummer historier om alt fra vin til soldater. Bygningen og restaurantens lange fortid byder på artefakter i alle mulige afstøbninger, som vi har udstillet i de gamle lokaler. Skal I holde fest på Konsulens Kontor? Eller hvad med en date i Kærlighedsburet? Måske I bare skal slænge Jer foran den tændte pejs?

Vi afholder også løbende arrangementer som for eksempel Middag i Mørket, hvor du kan nyde en god 3 retters menu i total mørke. Så følg med på Facebook eller på vores hjemmeside!

Vi byder Jer indenfor hos Duus Vinkjælder

Contact us
Østerågade 9, 9000 Aalborg, Danmark
98 12 50 56
Hjemmeside
Følg DUUS Vinkjælder
Opening hours
Mandag & Tirsdag
Lukket
Onsdag - fredag
12.00 - 22.00
Lørdag
11.30 - 22.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down