På Det Tredje Sted ser vi os selv som en high end café i dagstimerne, som glider over i en mere franskpræget restaurant om aftenen.

Vores restaurant er et samsurium af de ting, vi selv værdsætter, når vi skal koble fra – nemlig god mad, vin og vigtigst af alt hygge. Vi er et sted hvor vi favner bredt og alle er mere end velkomne.

Navnet udspringer af den gamle “saying", at Det Tredje Sted ikke er på arbejde eller hjemme, men derimod stedet, hvor man kan være lige netop sig selv, og hvor hygge er i centrum.

Med vores beliggenhed i Bispensgade har vi forsøgt, at skabe de ideelle rammer for folk på shopping tur som trænger til en velfortjent pause, eller hvis man ønsker at drikke et godt glas vin og/eller nyde noget godt til ganen.

Vi byder velkommen mandag - lørdag fra kl. 09.00 hvor vi servere vores fantastiske ‘’byg selv’’ morgenmad. Fra kl. 11.30 servere vi vores frokost retter og kl. 17.00 er det vores aftenkort der er at finde.

Vi har et bredt udvalgt af vine, og hver dag fra kl. 15.00 - 18.99 har vi pre-dinner wine hvor det er muligt at få udvalgte glas vine til 59 kr.

Vi ser frem til at tage jer i mod jer på Det Tredje Sted.

Contact us
Bispensgade 9, Aalborg, Danmark
82 30 20 30
Hjemmeside
Følg Det Tredje Sted
Opening hours
Mandag - onsdag
09.00 - 21.00
Torsdag
09.00 - 22.00
Fredag & lørdag
09.00 - 24.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down