På smukke Budolfi Plads ligger Det Glade Vanvid. Her står de to brødre, Lasse og Michael Koch, bag roret. Med over 25 års samlet erfaring for gode smagsoplevelser, har de skabt rammerne for en aften, hvor der er tænkt på det hele. Her er der ingen lang a la carte menu – men en fast 4-retters servering, så man bare kan læne sig tilbage og nyde aftenen. Alt inkluderet i prisen.

Med en aften på Det Glade Vanvid kan man se frem til overraskelser på tallerkenen. Men derudover er aftenen helt fastlagt – alle kommer kl. 18.30, hvorefter sæsonens menu præsenteres og serveres. Menuen skifter 6 gange om året, hvor der tages udgangspunkt i sæsonens udvalg af råvarer. Her behøver man ikke at frygte, at regningen løber løbsk. For alt, hvad der skal til for at skabe en god aften, er med i prisen.

I vinbaren kan man smage mellem syv forskellige vine, heraf tre hvidvine, tre rødvine og en dessertvin. De er nøje udvalgte til sæsonens menu, så smagene går op i en højere enhed. Derudover tilbydes der også øl, sodavand og alkoholfrie alternativer. Så meget man ønsker.

En aften på Det Glade Vanvid indeholder:

- Appetizer og sprudlende bobler

- Sæsonens 3 serveringer.

- 7 udvalgte vine fra vinbaren, øl, sodavand & perlende saft. Så meget man ønsker.

- Husets koldhævede brød med rørt creme inspireret af sæsonen.

- Lidt sødt til kaffe & the hertil et glas avec.

Alt inkluderet fra 499,-

Fredag & Lørdag 699,-

Der er mulighed for at booke et privat selskab en tirsdag til torsdag aften fra kl. 18.30-21.30 for bookinger fra 25-45 personer. Kontakt Det Glade Vanvid pr. mail eller telefon for at høre mere.

Contact us
Budolfi Plads 26, Aalborg, Danmark
86 18 64 00
Hjemmeside
Følg Det Glade Vanvid
Opening hours
Mandag - torsdag
18.30 - 21.30
Fredag & lørdag
18.30 - 22.30
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down