Companys by Sirup - dit modeunivers i Aalborg

Companys by Sirup er en mode- og livsstilsbutik beliggende i hjertet af Aalborg midtby. Vi er en del af Companys koncernen og håndplukker de fineste styles indenfor modeverdenen og går aldrig på kompromis med kvalitet og pasform. Vi lytter til vores kunder og udvælger løbende nye styles og mærker ud fra tidens trends, tendenser og vores kunders behov.

Vi kender vores kunder og udvælger kun de bedste brands og styles indenfor modeverdenen. Du kan derfor altid være sikker på at vi har et stort udvalg af modetøj til kvinder. Af brands kan vi tilbyde eksklusive og klassiske mærker såsom InWear, Part Two, Notes Du Nord, My Essential Wardrobe, Gestuz, Copenhagen Muse, ICHI, Sirup´s egne favoritter og mange flere. Hos os favner vi en bred palette af modetøj til kvinder, heriblandt kjoler til alle anledninger, jeans, strik, habitsæt, t-shirts,, sko og meget mere.

Vi udvælger de fineste prints, mønstre og kvaliteter og forhandler modetøj i alle prisklasser. Vi lægger stor vægt på at butikken skal være et hyggeligt sted at besøge og at kundeservicen altid er i top. Dette fører vi videre på vores webshop – Sirup.dk, hvorfor vi altid sidder klar til, at hjælpe jer over telefon og mail.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Companys by Sirup.

Contact us
Nytorv 11, Aalborg, Danmark
98 14 00 81
Hjemmeside
Følg Companys by Sirup
Opening hours
Mandag - torsdag
10.00 - 17.30
Fredag
10.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 16.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down