En ærlig tilgang til stil gør BUTLER til en højt elsket destination for den yngre fyr. BUTLER præsenterer det bedste af skandinaviske og globale Street og Sportswear brands. Stilen er urban og for ’kendere’. BUTLER har et internationalt perspektiv på stil med et lokalt hjerte. Teamet i BUTLER er altid klar til at tage en snak om de nyeste sneaker releases eller upcoming brands, som snart lander på hylderne. Vores mange events og co-labs i butikken styrker den unikke følelse af fællesskab.

Om BUTLER LOFTET

Hjertelig velkommen til BUTLER LOFTET, et kurateret livsstilsunivers lokaliseret centralt i Aalborg i Nordjylland. BUTLER LOFTET har været en shopping destination siden 1971, hvor familien Wagner åbnede herrebutikken BUTLER. 52 år senere er familiens første butik vokset til et inspirerende univers med fem individuelle koncepter og et samlet internationalt online univers. På vores webshop kan vores kunder shoppe og dykke ned i vores to overordnede koncepter ’Contemporary’ og ’Urban’ til både kvinder og mænd.

I BUTLER LOFTET bliver vores kunder mødt af et dedikeret team, som elsker at dele ud af sin ekspertise og præsentere vores nøje udvalgte brands. BUTLER LOFTET er et dynamisk univers med de nyeste trends og eksklusive events, som sikrer at der altid er noget nyt at opleve og udforske ved hvert eneste besøg.

Contact us
Algade 5, 9000 Aalborg, Danmark
98 13 01 99
Hjemmeside
Følg Butler
Opening hours
Mandag - fredag
10.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 16.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down