Hos 7773 Vinbar har du rig mulighed for at gå på opdagelse i både duftende hvidvin, fyldige rødvin og perlende dessertvin. Vi serverer vin fra Ungarn, som byder på lidt af det hele, og vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde den perfekte vin til jeres selskab.

Vores dygtige personale vil altid gerne fortælle dig mere om både vinen, druen og ikke mindst oprindelsesstedet, så du er godt klædt på. Du kan derfor gå fra vores vinbar med en hyggelig oplevelse og ny viden om Ungarn og kulturen omkring vinen, der bliver produceret i landet.

Ungarsk buffet

Ungarn har en rig mad- og vinkultur, som du kan få lov at opleve på egen krop, når du besøger vores vinbar i Aalborg.

Hver lørdag og søndag serverer vi ungarske retter på 7773 Vinbar.

Vil du have en hyggelig aften med vin og ægte ungarske retter i Aalborg, kan du booke et bord eller komme forbi i weekenden og smage ungarsk gullasch.

Lørdag fra 17.00 - 21.00 og søndag fra 13.00 - 18.00.

Hvad betyder 7773? 

7773 (syvoghalvfjerds-treoghalvfjerdser) faktisk et postnummer som hører til by Villány i Ungarn.

Villány er en lille by som ligger ca 250km syd for Budapest, og har ca 2.500 beboer.

Villány er den mest berømte rødvinsregion i Ungarn. Det sydligste vinområde har det højeste antal solskinstimer. Ungarns klima er kontinentalt. Vinregionen Villány er dog kendetegnet ved sit sub-middelhavsklima på grund af sin beliggenhed.

Her er en fantastisk, fyldig rødvinscuvee i Bordeaux-stil. Franske varianter Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot hygger sig her. Der er også Portugieser, Kékfrankos men vi kan også møde Kadarka og Syrah druer. Hvide druer dyrkes naturligvis også af vinproducenter som italiensk Riesling, Chardonnay og Sauvignon Blanc.

Contact us
Strandvejen 11, Aalborg, Danmark
Hjemmeside
Følg 7773 Vinbar
Opening hours
Mandag & tirsdag
Lukket
Onsdag & torsdag
16.00 - 22.00
Fredag & lørdag
16.00 - 23.00
Søndag
12.00 - 19.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartrafter-down