Oplev stemningen i SanGiovannis kælderrestaurant, La Cantina.
Fredag 6. september åbner de op i deres kælderrestaurant, La Cantina, der ellers kun åbner for Private Dining og selskaber. Der er meget begrænsede pladser.
Deres restaurantchef Signe og deres køkkenchef Morten har til den aften sammensat denne lækre menu og vinmenu.
Tatar - Tomat - Polenta
Kammusling - Basilikum - Citron
Agnolotti - N'Duja - Parmesan
Oksemørbrad - Svampe - Kartoffel
"Tira mi su"
2022 Lugana "I Frati" Ca' dei Frati, Lombardia
2022 Soave Classico “La Rocca”, Pieropan, Veneto
2021 Le Volte dell’ornellaia, Ornellaia, Toscana
2019 Barolo, Revello, Piemonte
N.V. Marsala Riserva 10 Anni, Marco de Bartoli, Sicilia
Et glas 2017 Millesimato Rosé Spumante fra Donnafugata på Sicilien og 3 snacks kr. 195,00 - noter gerne "snacks" ved bestilling hvis I ønsker at bestille, samt antal. Afregnes på dagen.
5 retters vinmenu inkl. vand kr. 650,00 - noter gerne "vinmenu" ved bestilling hvis I ønsker at bestille, samt antal. Afregnes på dagen.
5 retters Italiensk øl menu kr. 425,00 - noter gerne "øl menu" ved bestilling hvis I ønsker at bestille, samt antal. Afregnes på dagen.
Efter middagen kan der nydes kaffe & avec eller De kan besøge hvor Italienske bar “il Bar” hvor vi giver 25% på cocktails
Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.