Unik madoplevelse hos SanGiovanni

Oplev stemningen i SanGiovannis kælderrestaurant, La Cantina.

Fredag 6. september åbner de op i deres kælderrestaurant, La Cantina, der ellers kun åbner for Private Dining og selskaber. Der er meget begrænsede pladser.

Deres restaurantchef Signe og deres køkkenchef Morten har til den aften sammensat denne lækre menu og vinmenu.

La Cantina menu:

Tatar - Tomat - Polenta

Kammusling - Basilikum - Citron

Agnolotti - N'Duja - Parmesan

Oksemørbrad - Svampe - Kartoffel

"Tira mi su"

Vinmenu (tilkøb):

2022 Lugana "I Frati" Ca' dei Frati, Lombardia

2022 Soave Classico “La Rocca”, Pieropan, Veneto

2021 Le Volte dell’ornellaia, Ornellaia, Toscana

2019 Barolo, Revello, Piemonte

N.V. Marsala Riserva 10 Anni, Marco de Bartoli, Sicilia

Tilkøb (afregnes på aftenen):

Et glas 2017 Millesimato Rosé Spumante fra Donnafugata på Sicilien og 3 snacks kr. 195,00 - noter gerne "snacks" ved bestilling hvis I ønsker at bestille, samt antal. Afregnes på dagen.

5 retters vinmenu inkl. vand kr. 650,00 - noter gerne "vinmenu" ved bestilling hvis I ønsker at bestille, samt antal. Afregnes på dagen.

5 retters Italiensk øl menu kr. 425,00 - noter gerne "øl menu" ved bestilling hvis I ønsker at bestille, samt antal. Afregnes på dagen.

 

Efter middagen kan der nydes kaffe & avec eller De kan besøge hvor Italienske bar “il Bar” hvor vi giver 25% på cocktails 

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartcalendar-fullrafter-down