Sommerbio på C. W. Obels Plads!

I samarbejde med Nordisk Film Biografer Kennedy afholder vi sommerbio hele fem gange i løbet af juli måned - helt GRATIS.
Vi viser film for voksne onsdag 12. juli, onsdag 19. juli og fredag 21. juli kl. 20.00.
Samt film for børn lørdag 8. juli og lørdag 15. juli kl. 09.30.
Nordisk Film Biografer står selvfølgelig klar med guf til filmen til gode priser, så du kan nyde kolde drikke og lækre biografpopcorn til de spændende film under åben himmel.

Fredag 21. juli viser vi Green Book

Dramaet ’Green Book’ fortæller den virkelige historie om det uventede venskab mellem en sofistikeret afroamerikansk kunstner og en italiensk-amerikansk mand fra arbejderklassen i 60erne raceadskilte USA. Da den sorte musiker Dr. Don Shirley skal på turné gennem landets mest racistiske sydstater, hyrer han den snæversynede og umættelige wise guy-muskelmand Tony ”The Lip” Vallelonga som chauffør. Med på turen har de en lille grøn guide til hvilke spisesteder og hoteller, der vil tage imod sorte borgere. Turens største udfordring er dog, hvordan de kan holde hinanden ud, da begge parter besidder rigeligt med fordomme om hinanden. Snart opdager de dog, at de slet ikke er så forskellige, som man skulle tro. 'Green Book' var i 2019 Oscar-nomineret i fem kategorier og vandt for bl.a. Bedste Film. (copyright: kino.dk)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartcalendar-fullrafter-down