Sommerbio på C. W. Obels Plads!

I samarbejde med Nordisk Film Biografer Kennedy afholder vi sommerbio hele fem gange i løbet af juli måned - helt GRATIS.
Vi viser film for voksne onsdag 5. juli, onsdag 12. juli og onsdag 19. juli kl. 20.00.
Samt film for børn lørdag 8. juli og lørdag 15. juli kl. 09.30.
Nordisk Film Biografer står selvfølgelig klar med guf til filmen til gode priser, så du kan nyde kolde drikke og lækre biografpopcorn til de spændende film under åben himmel.

Lørdag 15. juli viser vi Far til fire i solen

I familiefilmen 'Far til fire i solen' er familien rejst på tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og hygge. Børnene og Onkel Anders vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men Far har bestemt ikke behov for at bevise noget. Han skifter dog hurtigt mening, da han ser den overperfekte konkurrerende familie bl.a. bestående af Fars gamle skolekammerat, Bjørn Skov, som igennem hele deres skoletid har været på nakken af Far. Far kaster sig ind i kampen, og hvad der blot skulle have været en venskabelig kappestrid, ender med at være en indædt kamp for ære og genoprejsning. Det er kun ved børnenes kærlige og opfindsomme indblanding, at det til sidst går op for Far, at familien slet ikke behøver at gøre sig alle disse anstrengelser. 'Far til fire i solen' er det 19. kapitel i rækken af populære danske familiefilm. (Copyright: kino.dk)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartcalendar-fullrafter-down