Sommerbio på C. W. Obels Plads!

I samarbejde med Nordisk Film Biografer Kennedy afholder vi sommerbio hele fem gange i løbet af juli måned - helt GRATIS.
Vi viser film for voksne onsdag 5. juli, onsdag 12. juli og onsdag 19. juli kl. 20.00.
Samt film for børn lørdag 8. juli og lørdag 15. juli kl. 09.30.
Nordisk Film Biografer står selvfølgelig klar med guf til filmen til gode priser, så du kan nyde kolde drikke og lækre biografpopcorn til de spændende film under åben himmel.

Onsdag 19. juli viser vi CODA

Filmen 'CODA' er et drama om teenageren Ruby, der er den eneste i sin familie, som kan høre. Ruby forsøger at balancere sin daglige skolegang med det hårde arbejde ved siden af, hvor hun hjælper sine døve forældre og bror med den økonomisk pressede fiskeriforretning. Selvom hun elsker sin familie, og gerne agerer tolk for dem, begynder hun at se et andet liv for sig. Det går nemlig op for Ruby, at hun ikke bare har passion for musik, men decideret et uslebent sangtalent parat til at blive foldet ud. Nu må hun vælge imellem at udleve sin drøm eller fortsat bistå det udfordrede familieforetagende. Filmen modtog tre Oscar-statuetter for Bedste film, Bedste manuskript og Bedste mandlige birolle. (Copyright: kino.dk)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartcalendar-fullrafter-down