Velkommen til Aalborg City Roséfestival!🥂

Gør dig klar til at forkæle dine smagsløg og nyd en uforglemmelig eftermiddag/aften med det bedste inden for rosévin. Fredag 31. maj bliver fyldt med smagsoplevelser og hygge, når vi åbner dørene til vores allerførste udgave af Aalborg City Roséfestival i festteltet på Gabels Torv 🥂

Vi byder dig velkommen til to unikke sessioner, hvor du kan opleve det bedste fra rosévinens verden. Du kan deltage fra kl. 15.30-17.30 eller fra kl. 18.00-20.00 og vi er klar til at tage dig med på en rejse gennem smagen af sommer og solnedgange.

Fem dygtige udstillere, Budolfi Vin, Sigurd Müller Vinhandel, Vinspecialisten, Salling & Føtex, står klar til at præsentere dig for en spændende variation af minimum 15 forskellige rosévine. Uanset om du er nybegynder eller inkarneret vinelsker, er der noget for enhver smag.

Som en ekstra bonus er der en let lækker tapasanretning fra Restaurant PINGVIN, så du kan nyde de fantastiske vine sammen med skønne delikatesser. Og for at fuldende din oplevelse får du også et eksklusivt Riedel "Vinum Extreme Rose"-glas, der er designet til at fremhæve hver eneste nuance af din vinoplevelse.

Men det stopper ikke her! Ønsker du at udforske endnu mere, kan du mod en merpris prøve et udvalg af eksklusive vine, der vil være tilgængelige på dagen.

Så sæt kryds i kalenderen og gør dig klar til en eftermiddag/aften fyldt med smagsoplevelser, hygge og gode vine. Billetterne er begrænsede, så skynd dig at sikre din plads til Aalborg City Roséfestival og lad os sammen nyde en dejlig start på sommeren.

Billetten koster kr. 359,- pr. person. Billetten inkluderer minimum 15 smagninger, et Riedel "Vinum Extreme Rose"-glas (værdi kr. 159,-), en let lækker tapasanretning og to timer i godt selskab.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Billetter

Ticket Type Price Spaces
Billet til Aalborg City Roséfestival kl. 15.30-17.30
Billetten inkluderer 15 smagninger, et Riedel "Vinum Extreme Rose"-glas og en let tapasanretning
359,00 kr.
Billet til Aalborg City Roséfestival kl. 18.00-20.00
Billetten inkluderer 15 smagninger, et Riedel "Vinum Extreme Rose"-glas og en let tapasanretning
359,00 kr.

Information

Opsummering

Please select at least one space to proceed with your booking.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Payment options:
cartcalendar-fullrafter-down