Corona butiks-info

Her kan du se de butikker, som har åbent i påsken

Opdateres løbende...

Mandag - tirsdag - onsdag før skærtorsdag samt påskelørdag
Albert Rex, Nørregade 22
Bianco, Algade 27
Bog & Ide, Bredegade 18
Click, Boulevarden 12
Guiti, Algade 35B
Helsam, Boulevarden 14
Løveapoteket, Nytorv 3
Mr CC:Christensen/Esprit, Algade 13
Napapijri, Bispensgade 15
NORDcraft, Boulevarden 10
Normal, Bispensgade 14
Normal, Slotsgade 3
PhotoCare, Ågade 18
ROMeriet, Reberbansgade 11 B
Salling Super, Nytorv 8
Sport 24, Bredegade 2
Sportmaster, Bispensgade 7
Textil-Centret, Karolinelundsvej 1
Aalborg Boghandel, Østeraagade 6

Mandag - tirsdag - onsdag 
Photocare, Østerågade 4

Mandag - tirsdag - onsdag - torsdag - lørdag og søndag
Føtex, Slotsgade 10
Kronen Kaffe, Algade 17
Skjold Burne, Boulevarden 5

Mandag - tirsdag - onsdag - torsdag - fredag - lørdag og søndag
Bogø Sandwich (take away), Østerågade 5
SushiMania (take away), Reberbansgade
Wasabi Sushi (takeaway), Østerågade 5

Tirsdag - torsdag og fredag
Swapfiets, Jyllandsgade 8B

Torsdag - fredag - lørdag og søndag
Pingvin (take away), Adelgade 12

Påskesøndag - mandag
Pedersen & Nielsen, Jyllandsgade 28

Vær obs på, at der kan være enkelte butikker med begrænset åbningstid.

 

SACKit støtter Aalborg Citys butikker - giver et Aalborg City gavekort for hvert køb

Tomme gågader og udsigten til et forstemmende stille påskesalg har givet SACKit en idé, der både gavner kunderne, virksomhedens egen blødende økonomi og ikke mindst den hårdt pressede lokale detailhandel i Aalborg.
Det skriver SACKit i dag i en pressemeddelelse.
Der er stille i Aalborgs gågader for tiden. Af respekt for den aktuelle situation i hele landet vælger mange strøgbutikker at holde lukket, selvom det ikke er et decideret lovkrav. For de, der stadig holder åbent, er der meget langt mellem kunderne. Nye tal fra erhvervsorganisationen Dansk Detail melder om et omsætningsfald hos 90 % af medlemmerne, mens 33 % har mistet alt salg. Det er dem, der holder helt lukket.
”Vores økonomi er også ekstremt hårdt ramt”, siger Kristoffer Glerup, CEO i designvirksomheden SACKit, der især er kendt for sine karakteristiske møbler og højttalere.
”Vi har måttet afskedige fire medarbejdere og ser ind i en påske, hvor vi slet ikke forventer det salg på fx udendørs møbler som ellers. Vi har mere end nogensinde brug for at booste vores omsætning”.
SACKit er en Aalborg-virksomhed, og Kristoffer Glerup ser derfor nedslået til, mens de handlende, restaurationsbranchen og kulturlivet i Aalborg også er hårdt presset. Det har givet anledning til en idé, der skal være win-win-win for alle involverede parter:
”Vi har kort fortalt besluttet at forære alle vores kunder et gavekort til Aalborg City på 25 % af det beløb, de handler hos os for. Så for hver fx 1000 kr., man handler hos SACKit for, får man tilsendt et gavekortbevis på 250 kr. til Aalborg City”, siger han og understreger samtidig, at han ville ønske, SACKit kunne hjælpe i hele landet, men har valgt at fokusere lokalt i håb om, at det bedre vil kunne mærkes.
Her gav Aalborg Citys gavekort-setup en unik mulighed for at koble systemerne sammen og realisere idéen inden for få dage.

Aalborg City jubler over tiltaget
Hos Aalborg City, der har måttet aflyse samtlige events og arrangementer i påsken, er man meget taknemmelige for omtanken og sætter stor pris på al støtte i øjeblikket, bl.a. gennem salg af gavekort:
”Det er en fortvivlende situation for detailhandlen. Butikker, caféer, kulturtilbud osv. er jo noget af det, der skaber liv og atmosfære i en by og giver en lyst til at bo og leve der”, siger Flemming Thingbak, direktør i Aalborg City.”Det vil være en katastrofe for byen, hvis den aktuelle krise kommer til at betyde, at vores midtby bliver mindre levende og varieret. Derfor gør det mig glad og varm om hjertet, og jeg synes, at det er så god stil og et supersympatisk tiltag fra SACKit”.
Gavekortet til Aalborg City er gyldigt i de ca. 150 butikker, spise- og oplevelsessteder, der er medlem af foreningen og kan indløses, når det igen bliver muligt at shoppe og nyde en kop kaffe eller en god frokost i Aalborg centrum.Normalt er designfirmaer ikke meget for kopister, men denne gang ser SACKit meget gerne, at idéen om at give noget ekstra til egne kunder og samtidig hjælpe den trængte, lokale detailhandel bliver grebet af andre virksomheder, der også trænger til et omsætningsboost.
”Vi kommer kun gennem det her ved at hjælpe hinanden, og vi håber og tror, at gode tiltag vil inspirere til andre gode tiltag, så vi hjælper og støtter hinanden gennem denne tid, som er svær for alle virksomheder”, siger Kristoffer Glerup.
Hos Aalborg City, der har måttet aflyse samtlige events og arrangementer i påsken, er man meget taknemmelige for omtanken og sætter stor pris på al støtte i øjeblikket, bl.a. gennem salg af gavekort:
”Det er en fortvivlende situation for detailhandlen. Butikker, caféer, kulturtilbud osv. er jo noget af det, der skaber liv og atmosfære i en by og giver en lyst til at bo og leve der”, siger Flemming Thingbak, direktør i Aalborg City.
”Det vil være en katastrofe for byen, hvis den aktuelle krise kommer til at betyde, at vores midtby bliver mindre levende og varieret. Derfor gør det mig glad og varm om hjertet, og jeg synes, at det er så god stil og et supersympatisk tiltag fra SACKit”.
Gavekortet til Aalborg City er gyldigt i de ca. 150 butikker, spise- og oplevelsessteder, der er medlem af foreningen og kan indløses, når det igen bliver muligt at shoppe og nyde en kop kaffe eller en god frokost i Aalborg centrum.
Normalt er designfirmaer ikke meget for kopister, men denne gang ser SACKit meget gerne, at idéen om at give noget ekstra til egne kunder og samtidig hjælpe den trængte, lokale detailhandel bliver grebet af andre virksomheder, der også trænger til et omsætningsboost.
”Vi kommer kun gennem det her ved at hjælpe hinanden, og vi håber og tror, at gode tiltag vil inspirere til andre gode tiltag, så vi hjælper og støtter hinanden gennem denne tid, som er svær for alle virksomheder”, siger Kristoffer Glerup.

Sådan hjælper du butikkerne i Aalborg City
Når du handler på sackit.dk, modtager du automatisk på mail et gavekortbevis til Aalborg City på 25 % af købsbeløbet.
Beviset kan hos Aalborg City, Føtex Slotsgade eller Salling veksles til et gavekort, der kan bruges hos alle ca. 150 butikker, spise- og oplevelsessteder, der er medlem af Aalborg City – når samfundssituationen igen tillader det.

Du kan se alle medlemmerne på aalborgcity.dk. Særtilbuddet hos SACKit gælder fra den 2. april og foreløbig til den 13. april

 

 

Her kan du læse mere om Aalborg Citys butikkers tiltag i forbindelse med den nuværende Corona-situation...

Opdateres løbende...

Nedenstående butikker har ÅBENT p.t. - eller har SPECIELLE tiltag
Albert Rex - Nørregade 21
Vi tilbyder at sende og bringe varer fragtfrit til din hoveddør med fuld returret. Kontakt os på tlf. 96 30 03 07 eller 27 12 37 60. 
Du kan også skrive til os via Facebook eller mail albertrex@albertrex.dk

Athena Smykker - Algade 37
Vi udbringer varer i Aalborg og omegn. Vi laver videoopkald og fremviser varer til kunden, så længe vi selv må møde i butikken.
Vi udsteder gavekort, som mailes til kunden. Vores webshop er åben. Kontakt Niki på 40 88 55 39.

Bogø Sandwich - Østerågade 5
Vi giver 20% rabat  på hele menukortet ved online bestillinger, gælder både afhentning og levering. Gratis levering. Www.eataalborg.dk

Loft-Butler-Richard - Algade 5
Modström - Bredegade 1B
Vi tilbyder én-til-én shopping i vores butikker - kontakt Henrik Obel på hob@butler.dk eller 40 34 73 76.
Vores webshop er åben med 60 dages gratis returret samt gratis hjemmelevering.

Lundtoft - Slotsgade 2
Karina Lundtoft afleverer nu dine indkøb hjemme hos dig - tøjet kan du se på Instagram og Facebook.
Læs mere her:
https://aalborgnu.dk/nyheder/opbakning-fra-kunderne-karina-gaar-nye-veje-med-salg-fra-sin-toejbutik/3c454550-c8c8-4287-935f-7b2e3af17e79?utm_source=nordjyske.dk%26utm_medium=delingsknap

Normal - Bispensgade 14
Normal - Slotsgade 3
Hos NORMAL holder vi åbent som vi plejer. Det gør vi, for at vi på den måde kan være med til at sikre, at forbrugerne fortsat har adgang til flest mulige steder, hvor de kan købe essentielle forbrugsvarer og alt det, de ellers lige står og mangler i hverdagen. Det er alt lige fra håndkøbsmedicin og vitaminpiller til rengøringsartikler og håndsæbe. 

Unum - Nørregade 27
I Unum har vi lukket vores fysiske butik, men vi sernder webordrer ud som normalt. Vi tilbyder gratis hjemmelevering i Aalborg og omegn, samt gratis forsendelse til pakkeshop og privatadresser i hele landet.
Læs mere om levering og shop løs på www.unum.dk eller ring på 28 26 20 70.

Walther - Nytorv 9
Hos WALTHER tager vi ansvar, og derfor har vi lukket vores butik. Men du har dog stadig mulighed for at handle i butikken og afhente dine tilpassede (eller bestilte) varer. Der vil kun være dig selv, en evt. ledsager og en af os ad gangen i butikken. Kontakt Kim Søndergaard på 50 90 53 08, Daniel Smalbro på 25 46 03 40, Steffen Nørgaard på 20 85 37 39 eller Torben Walther på 40 42 25 40 for at aftale tid.

Wasabi Sushi - Østerågade 5
Vi giver 20% rabat  på hele menukortet ved online bestillinger, gælder både afhentning og levering. Gratis levering. Www.eataalborg.dk

Aalborg Chokoladen - Troensevej 4M
Vi vil rigtig gerne levere chokolade til dig, dine ansatte, kæreste, familie eller kunder. Vi pakker det her på Aalborg Chokoladen og leverer det ved døren, eller sender med pakkeposten.
Kontakt os på tlf. 98 13 10 70 eller info@aalborgchokoladen.dk.

 

Nedenstående butikker har ÅBENT p.t.
Helsam - Boulevarden 14
Normal - Bispensgade 14
Normal - Slotsgade 3


Nedenstående butikker har LUKKET p.t.
Ecco - Østerågade 6 - har lukket indtil 29/3 indtil videre
Fætter BR - Algade 9 - har lukket t.o.m. 30/3
Helsam - Nytorv 5
HM - Algade 19 - Bispensgade 19-21 - Friis - har lukket t.o.m. 29/3
Sketchers - Bredegade 1B
Skoringen - Bredegade 1B
Søstrene Grene - Nytorv 1