Tiffany er en familieejet virksomhed som siden 1968 har tilbudt det lækreste udvalg af tøj, sko og accessories fra store internationale brands som Ganni, Anine Bing, Rotate Birger Christensen og Skall Studio. Derudover forhandler vi også vores eget brand Tiffany Clothing, hvor du bl.a. finder de tidløse designs i rene kvaliteter.

Siden 2012 har vi udviklet på Tiffany Clothing som vi designer i Danmark og producerer i Italien af rene kvaliteter som hør, viskose og bomuld. Vi lancerer flere kollektioner om året i takt med tidens trends og tendenser men med en idé om at skabe tidløse design der kan præge din garderobe i mange år og med tanke på hele tiden at bevæge os i en mere bæredygtig retning.

Tiffany består af én fysisk butik som siden 1968 har været placeret i hjertet af Aalborg, hvor vi stadig befinder os i de fineste lokaler med et herskabeligt og unikt look. Tiffany blev i sin tid grundlagt af Poul Erik og er sidenhen blevet overtaget af hans datter Kristine, som står klar til at hjælpe vores kunder i butikken. Udover butikken har vi vores online univers hvor du finder tidens trends fra store internationale brands, hvor vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Hos Tiffany bestræber vi os altid efter at yde den bedste service til vores kunder, og det har stor betydning for os, at du altid føler dig tryg og sikker gennem hele købsrejsen. Igennem vores instagram @tiffanydenmark deler vi nyheder, inspirerende indhold og guider vores kunder i den rigtige retning. Du kan også følge med på vores facebookprofil Tiffany eller skrive dig op til vores nyhedsbreve lige her!

Hos os finder du et et stort udvalg af alt det en kvinde skal have i sin garderobe. Rigtig god shopping!

Kontakt
Bispensgade 6, 9000 Aalborg, Danmark
98 12 30 38
Hjemmeside
Følg Tiffany
Åbningstider
Mandag - fredag
10.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 16.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Betalingsmuligheder:
cartchevron-down