Swapfiets er en europæisk cykelvirksomhed, der er kendt for dets ikoniske blå forhjul, der synliggør vores mission om at fremme bæredygtigcyklisme. Konceptet baserer sig på en fleksibel og cirkulær abonnementsmodel,hvor vores kunder mod en fast månedlig pris kan vælge mellem vores el og almindelige cykler. I den månedlige pris er der en række ydelser inkluderet(reparationer, vedligeholdelse og vejhjælp for cykler), sådan at vores kunder indenfor et kvarter (i åbningstiden) igen vil befinde dig på en fuldt funktionel cykel.

På denne måde sikrer vi ikke kun en problemfri og bekymringsfri cykeloplevelse uden at skulle tænke på uforudsete omkostninger. Vi sikrer også, at vores kunder kan føle sig godt tilpas med at vælge en bæredygtig transportløsning,der bidrager til at reducere deres økologiske fodaftryk.

Vores butik på Jyllandsgade 10 er indrettet med et moderne og indbydende design, der afspejler vores fokus på bæredygtighed og kvalitet. Når I besøger butikken, vil I opleve en venlig og professionel betjening fra det dygtige personale. Medarbejderne er dedikerede til at hjælpe kunderne med at finde den perfekte cykel, der passer til jeres behov og præferencer.

I er altid velkomne i butikken, hvor det hen over en kop kaffe er muligt at høre mere om vores abonnementsmodel og opleve udvalget af moderne cykler.

Kontakt
Jyllandsgade 10, 9000 Aalborg, Danmark
78 79 31 58
Hjemmeside
Følg Swapfiets
Åbningstider
Mandag
12.00 - 18.00
Tirsdag
12.00 - 18.00
Onsdag
Lukket (servicebilen kører)
Torsdag
12.00 - 18.00
Fredag
12.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 15.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Betalingsmuligheder:
cartchevron-down