Om Sinnerup 
100% dansk ejet familievirksomhed
Livsstil, kvalitet og design. Det er hjertet i Sinnerup og har været det siden Poul Sinnerup åbnede sin første butik i Holstebro i 1971. Selvom det er 50 år siden de første forventningsfulde kunder trådte ind i butikken, er konceptet det samme som dengang. Vi vil præsentere dig for det ypperste indenfor livsstil og boligindretning. Vi vil være din inspirerende samarbejdspartner. Du skal komme ned til os når du savner inspiration, er på udkig - eller bare gerne vil hyggesnakke om tidens trends.

Vi har altid tid til dig.

Forelsk dig i et univers af design, møbler og mode
For os er kvalitet den fornemmelse, du har i maven, når du går ud af vores butik. Savnede du vejledning? Virkede personalet fortravlet? Så har vi fejlet. Vi mener det virkelig, når vi siger, at vi er her for dig. Du skal glæde dig til at komme i Sinnerup.
Det skal være en fornøjelse at træde ind over vores dørtrin. For det er her, du bliver præsenteret for tidens mest aktuelle brands, finder gaven til venner, dine børn, partneren - eller måske dig selv 🙂
Hos Sinnerup skal du kunne blive forelsket og gen-forelsket i hundredvis af smukke designs. Vi forhandler inspiration, fornøjelse og minder. Vores udvalg skal kunne inspirere dig, glæde dine nære og stå som minder om en god aften eller en kærlig tanke for eftertiden.
Overraskende, skarpe priser - Ingen dyre mellemled - Designs i tidens trends
Udover vores brede udvalg af boligtilbehør fra kendte brands, har vi også vores egne mærker.

Furniture by Sinnerup er vores eget mærke. Her sidder vores hold af danske designere og designer vores smukke møbler. De holder til i hjertet af jylland, ved Silkeborg, hvorfra de hverdag arbejder med de nyeste trends, nye designs og lækre materialer. På den måde sikrer vi, at vi konstant skaber og følger tidens trends. Vores designere er især optaget af det nordiske hjem, med alt hvad det indebærer. Den unikke nordiske stil er grundpillen i deres arbejde når det kommer til udformning af nye designs. Når du køber et produkt fra Furniture by Sinnerup, så ved du at det er design i god kvalitet der skaber en helt specielt stemning i dit hjem.

Derudover har vi vores eget livsstils- og designbrand SINNERUP. Hos Sinnerup tilbyder vi vores helt eget eksklusive mærke, der fokuserer på boligtilbehør i høj kvalitet og lækkert design. Sinnerup er et mærke, der afspejler tidens populæreste trends i en funktionel og æstetisk form, der efterlader hjemmet hyggeligt og varmt. Gå på opdagelse i Sinnerup og giv dig selv lov til at nyde.

Kontakt
Nytorv 18-20, 9000 Aalborg, Danmark
36 96 53 70
Hjemmeside
Følg Sinnerup
Åbningstider
Mandag - fredag
10.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 16.00
Første søndag i måneden
11.00 - 16.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Betalingsmuligheder:
cartchevron-down