Salling Aalborg

Siden 1964 har vi befundet os på adressen Nytorv 8 i Aalborg. Her kan du opleve shopping på flere etager, med lækre produkter fra mere end 2000 forskellige brands, Salling ROOFTOP, koncerter, madoplevelser og meget mere.

Alt hvad du har brug for under ét tag

Du kan bl.a. gå på opdagelse i vores boligafdeling, hvor du finder alt til køkkenet, tekstiler samt pynt og interiør. Eller besøg vores skønhedsafdeling, som byder på hudpleje, dufte, makeup og meget mere.
Shop også tøj, sko, tasker, smykker og meget mere til både kvinder, mænd og børn. Vi har en bred vifte af de nyeste kollektioner fra masser af populære brands. Uanset om du er mest til kjoler eller bukser, striktrøjer eller t-shirts, er der masser af lækkert tøj at vælge imellem. I hele huset vil du møde vores dygtige personale, som står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogen spørgsmål eller brug for vejledning.

Specialiteter i særklasse

I Salling elsker vi også god mad. Derfor finder du Salling Super i kælderetagen, som er et supermarked med specialiteter i alle afskygninger. Her har vi både en fiskeafdeling, en slagterafdeling, en delikatesse, en osteafdeling, frugt og grønt samt chokolade og specialiteter. Du finder også hundredvis af specialøl, vin og spiritus – spørg vores specialister og de hjælper dig med at finde lige dét du står og mangler.
Vi tilbyder også at du kan bestille mad ud af huset. Bestil blot på www.smagsalling.dk, så har vi din mad pakket og klar til når du kommer og afhenter.

Oplev byen fra oven på Salling ROOFTOP

På taget af Salling ligger Salling ROOFTOP. Her kan du opleve et 1.400 kvadratmeter stort byrum, hvor du kan nyde den smukke panoramaudsigt over både by og fjorden. Prøv den nervepirrende skywalk i mere end 30 meters højde eller slap af med en kølig cocktail i de hyggelige loungeområder.
I cafeen i væksthuset serverer vi alt fra lette anretning til forfriskende cocktails og kaffe. Året rundt afholder vi også flere koncerter, madevents, talks og meget mere – læs mere om events på www.salling.dk

Kontakt
Nytorv 8, 9000 Aalborg, Danmark
87 78 60 00
Hjemmeside
Følg Salling
Åbningstider
Mandag - fredag
10.00 - 19.00
Lørdag & søndag
10.00 - 17.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Betalingsmuligheder:
cartchevron-down