VERDEN PÅ DIN TALLERKEN

Med vores Verdenstapas® koncept, vil vi gerne tage dig med på en lille tur rundt i alverdens køkkener ved at byde dig på det lækreste udvalg af tapas. Du vil opleve inspirationer i vores tapastallerkener fra bl. a. Europa, Asien og Amerika – men altid med vores eget PINGVIN twist.

I April 2022 fyldte restauranten 16 år, og vi brænder stadig for at give dig spændende oplevelser på tallerkenen, og mindst lige så vigtigt – den gode oplevelse i restauranten. Vinen i glasset, den personlige betjening, musikken, og den intime, uformelle stemning.

Dyk ned i vores store menukort, og smag på tapas og vin fra flere steder i verden. En god blanding af PINGVIN klassikere og nyheder.

Du sammensætter din egen tapastallerken – med 4, 6 eller 8 tapas. Vi serverer alle tapastallerkener med en lækker lille salat og godt brød til. Har du lyst til dessert, så fungerer det næsten på samme måde – her vælger du enten 3 små desserter eller vores ostetallerken. Vi har også sammensat nogle Menuer for 2 (eller flere), hvor tapas, vin, kaffe og dessert indgår – så bare slå jer løs!

Og har du allergi overfor bestemte fødevarer, tilbyder vi et komplet overblik over de forskellige allergener i vores tapas. Og i restauranten beder du bare din tjener om vores allergikort.

Vi glæder os til at se jer !

Kontakt
Stjernepladsen 3C, 9000 Aalborg, Danmark
98 11 11 66
Hjemmeside
Følg Pingvin
Åbningstider
Onsdag & torsdag
17.00 - 22.00
Fredag & lørdag
12.00 - 24.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Betalingsmuligheder:
cartchevron-down