Nyt Syn - find os i hjertet af Aalborg

Du finder os på Boulevarden nr. 11 i Aalborg centrum. Vi står klar til at tage imod dig og give dig den bedste service, så du får mest muligt ud af dit syn. Kig ind hos os i butikken og få en uforpligtende gratis synstest - eller book en tid hos os online. Vi ses i Nyt Syn Aalborg!

Hos Nyt Syn Aalborg vægter vi fagligheden højt og vil gøre vores bedste for, at du bliver tryg, glad og klogere på dit syn. Derfor begynder vi altid med en grundig synsundersøgelse af dit syn, dine behov og dine ønsker, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning til netop dine øjne. Uanset om du har behov for at få briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi den løsning, der passer bedst til dig og din livsstil.

Vi har det bedste til dit barn

I Aalborg har vi også fokus på børns syn, derfor har vi vores helt egen børnebrillebutik, Bro Bro Brille - hvor du finder et kæmpe udvalg af børnebriller. Ønsker dit barn at få kontaktlinser eller natlinser kan vi uden tvivl også hjælpe med det. Kig ind - vi står altid klar til at hjælpe.

Kontakt
Boulevarden 11, 9000 Aalborg, Danmark
98 13 63 63
Hjemmeside
Følg Nyt Syn
Åbningstider
Mandag - torsdag
09.30 - 17.30
Fredag
09.30 - 18.00
Lørdag
10.00 - 13.00
Søndag
Lukket
Samt efter aftale.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Betalingsmuligheder:
cartchevron-down