Hos NORMAL Algade sælger vi helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter kendte mærkevarer inden for fx hudpleje, hårpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Kort sagt: Alle de ting som du ikke kan undvære i din hverdag, og som helst ikke må mangle på hylderne derhjemme. Alle varer sælges til faste, lave priser, og det betyder, at du ikke kan finde slagtilbud og prisbaskere hos os. Til gengæld koster varerne det samme, hver gang du kommer.

NORMAL er dog meget mere end faste, lave priser på kendte mærkevarer. Vores mål er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af vores butikker. Også selvom det kun er en uge siden, du sidst var forbi butikken. Derfor er der i NORMAL - ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer - hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at opdage. Vores butikslabyrint inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og det er nemt at fylde indkøbsnettet - uden at tømme bankkontoen.

Ved butikken i Algade finder du også NORMALs kaffebar: Kaffebar’rolig. Tag et smut forbi efter en virkelig god barista-kaffe, der smager dyrt, men koster billigt.

Besøg NORMAL i Algade 19!

Kontakt
Algade 19, 9000 Aalborg, Danmark
22 20 79 52
Hjemmeside
Følg Normal Algade
Åbningstider
Mandag - fredag
09.30 - 19.00
Lørdag
09.30 - 17.00
Søndag
09.30 - 16.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Betalingsmuligheder:
cartchevron-down