Louis Nielsen er siden 1978 vokset fra en enkelt kontaktlinsebutik i Aalborg til i dag, hvor vi har mange butikker over hele landet. Vi passer godt på dine øjne, som er i gode hænder hos vores optikere, der bruger den mest avancerede teknologi. Vi elsker briller og leverer stel af høj kvalitet, som også ser godt ud. Vi holder af glade kunder og giver naturligvis 100% tilfredshedsgaranti.

  • Louis Nielsens målsætning er at blive danskernes foretrukne optiker og levere briller og kontaktlinser til den danske befolkning i en god kvalitet til en skarp pris. Louis Nielsen leverer briller og linser til faste, lave og gennemskuelige priser.
  • Butikkerne landet over tilbyder altid mere end 1.000 forskellige brillemodeller, og der bliver regelmæssigt introduceret nye brands og designerstel i butikkerne.
  • Brillepriserne begynder ved 195 kroner, og Louis Nielsens priser inkluderer altid enkeltstyrkeglas.
  • Ved køb af briller fra 795 kroner og op er det muligt at vælge 2for1, hvor man som kunde får to par briller for ét par brillers pris.
  • Udover de almindelige garantibestemmelser har Louis Nielsen indført 100% tilfredshedsgaranti. Ordningen gælder i op til tre måneder efter brillekøbet og sikrer kunden en tilfredsstillende løsning, eksempelvis ved forkert valg af glas, eller hvis stellet alligevel ikke passer.
Kontakt
Østerågade 5, 9000 Aalborg, Danmark
96 32 50 62
Hjemmeside
Følg Louis Nielsen
Åbningstider
Mandag - torsdag
09.00 - 17.30
Fredag
09.00 - 18.00
Lørdag
09.00 - 15.00
Søndag
Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Betalingsmuligheder:
cartchevron-down