I Aalborg Boghandel har vi en del års erfaring og ekspertise med salg af bøger. Vores personale har været i branchen i mange år og har en bred viden indenfor bøger, papirvarer og brætspil.

På Østerågade 6 har der været boghandel i mange år og i 2020 valgte vi at blive selvstændig boghandel med egen webshop www.dinboghandel.dk. Vi har 6 søsterbutikker fordelt rundt i Jylland og indgår derudover i et landsdækkende byttesamarbejde med butikker i Kon-tur.

Aalborg Boghandel fører et stort udvalg indenfor skønlitteratur, faglitteratur, ungdomsbøger og børnebøger. Der er tusindvis af titler i butikken, alt fra bestsellere til de mere smalle udgivelser. Vi har både de nyeste bøger skrevet af forfattere fra ind- og udland, den tidløse klassiker og de mindre kendte titler. Udover danske bøger har vi en stor sektion med engelsk litteratur. Det er en sektion med vokseværk og vi forudser, at antallet af engelske titler kun går op de næste par år.

Mangler du inspiration til hyggestunder med brætspil, har vi et alsidig udvalg, som spænder bredt over flere spillegenrer. Det består af både nye og klassiske quizspil, strategiske spil, børnespil og engelske spil. Udover bøger og spil har vi en stor papirafdeling med kontorartikler, notesbøger og kunstartikler.

Sker der noget nyt i vores butik, nye varer eller skal vi have forfatterbesøg, bruger vi vores sociale medier til at sprede budskabet. Vi er at finde på Instagram og Facebook og begge steder hedder vi Aalborg Boghandel.

Kontakt
Østerågade 6, 9000 Aalborg
98 12 75 00
Hjemmeside
Følg Aalborg Boghandel
Åbningstider
Mandag - torsdag
09.30 - 17.30
Fredag
09.30 - 18.00
Lørdag
10.00 - 16.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Betalingsmuligheder:
cartchevron-down