Gavekort

Aalborg Citys elektroniske gavekort er et hit

I en meget udfordrende tid for erhvervslivet i Aalborg midtby oplever Flemming Thingbak, direktør i Aalborg City, et enkelt sted, hvor omsætningen stiger - markant endda.
- Mange firmaer har igennem de seneste uger købt vores elektroniske gavekort. Vi mærker tydeligt, at mange ansatte i hele Nordjylland bliver ekstra anerkendt i denne hårde tid - og det bliver altså adskillige steder belønnet med et Aalborg City gavekort, fortæller Flemming Thingbak,
- Vi er meget taknemmelige for den type samfundssind, der vises - altså at de mange firmaer tænker på os og de mange butikker, cafeer og restauranter i Aalborg midtby, som alle er på en virkelig hård prøve i forbindelse med Covid-19.

- Faktisk er kortene så populære, at der i alt ligger omkring tre millioner kroner i folks lommer - penge der venter på at blive brugt i byens fysiske butikker, fortsætter direktør Flemming Thingbak, der glæder sig over opbakningen.
- Det varmer mit hjerte at se, hvor mange elektroniske gavekort vi sælger. Det er helt vildt, og man må sige, at kunderne viser stort samfundssind, det er både private og firmaer, der støtter os, siger han.- Folk er blevet meget opmærksomme på at huske butikslivet, og at man gerne vil bevare det, så forretningerne stadig er her, når vi er på den anden side af krisen. Så jeg håber, at folk glæder sig til igen at kunne komme ind til byen og handle i alle butikker.

Ud af de tre millioner kroner kommer en lille del fra kort, der er solgt før coronakrisen. Beløbene på kortene varierer meget, men den gennemsnitlige salgspris er på 500 kroner. Gavekortet kan bruges i op mod 150 af byens butikker, og beløbet kan fordeles mellem flere forskellige forretninger. Under normale omstændigheder kan kortet købes i flere fysiske butikker, men i øjeblikket er det altså salget online, der især boomer.

Et af de mange firmaer, der netop har købt en stor portion gavekort, er NOWACO - og HR Director Marianne Schrøder fortæller...
- På grund af den ekstraordinære situation har en stor del af de ansatte hos NOWACO arbejdet hjemmefra, mens andre har haft deres dagligdag på kontoret. Vi har brugt vores digitale platform til mange møder, og har haft fokus på online kommunikation på tværs af organisationen, som del af det daglige samarbejde.
Alle medarbejdere har vist et meget stort engagement i forhold til den nye arbejdssituation, hvilket i høj grad har været medvirkende til, at krisen ikke har haft den store effekt på forretningen.
Samtidig ser vi, at rigtig mange virksomheder har det svært for tiden - ikke mindst butikkerne lokalt - og derfor er det oplagt at give et Aalborg City gavekort til alle medarbejdere som tak for deres indsats og fleksibilitet.
Vores kolleger i København og vores lokationer i udlandet har selvfølgelig modtaget tilsvarende gavekort, da resultaterne beror på en fælles indsats.

 

Gavekortbevis

Du køber gavekortbeviset ved at klikke her og så modtager du et gavekortbevis enten pr. sms eller pr. mail med det samme.
Print mailen eller send beskeden direkte videre til modtageren.

Ombyt gavekortbeviset til et fysisk gavekort
Modtageren bytter blot gavekortbeviset til et fysisk Aalborg City gavekort hos ét af vores 3 salgssteder.
Gavekortet kan derefter indløses over flere gange og i flere butikker, indtil beløbet er opbrugt. Gavekortet gælder i 3 år.


 

Fysisk gavekort

Køb et gavekort

Hos Salling på Nytorv, Føtex i Slotsgade og Meny i Kennedy Arkaden kan du købe gavekortet og få det udstedt med det samme.

Brug gavekortet 

Aalborg Citys gavekort er den perfekte og fleksible gaveidé, som alle kan bruge, fordi et meget stort antal af byens butikker tager imod kortet.
Du kan se de butikker, som modtager kortet, her.

Beløb og priser

Gavekortet udstedes på alle beløb - dog min. kr. 100,- samt administrationsgebyr på kr. 10,-.
 

Bemærk:
Gyldighedsperioden for Aalborg Citys gavekort er 3 år fra udstedelsesdatoen.
Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

 

God fornøjelse med Aalborg Citys gavekort!