Aalborg i Rødt og Day & Night

I år har vi tilrettelagt vores store program ud fra temaet - EN DEL AF NOGET STØRRE - Udover Aalborg i Rødt fra fredag til søndag og Day & Night om fredagen er der nemlig også mange andre spændende arrangementer i byen. For at nævne de største er der Fjordmarathon, Triatlon, Gøglerfestival, Metropol-Festival, Fredagsfestival i Karolinelund og ikke mindst Idrætsmødet - Alt i alt en rigtig god cocktail til oplevelser, som kan være med til at samle hele byen til én stor fest.

Shopping og gode oplevelser venter dig. 

Shopping, lidt lækkert til ganen, gode oplevelser og meget mere - Aalborg i Rødt vil sørge for, at der er rig mulighed for at gå på opdagelse i byens mange oplevelser både inde og ude. Det betyder, at du kan shoppe løs i Aalborgs mange butikker, hvor der vil hænge en masse flotte, nye efterårsvarer, og der vil endda være mulighed for at gå på tilbudsjagt hele ugen også. I alle butikkerne har du mulighed for at deltage i vores kæmpe Aalborg i Rødt-konkurrence, hvor hovedpræmien er et rejsegavekort fra Bravo Tours på intet mindre end 20.000,- kr. 

Byens mange restauranter og caféer byder på et hav af muligheder for at få lidt lækkert til ganen, når en pause er tiltrængt fra shoppingen, eller hvis I blot har lyst til at opleve den festglade stemning på tæt hånd med noget god mad.

Vi har desuden sørget for, at der er 4 forskellige oplevelseszoner i Aalborg Midtby, hvor der vil være musiske arrangementer og meget mere. Så der er for alvor lagt op til festlig stemning i hele byen. 

Fredag med 12 timers non-stop shopping!

Day & Night Aalborg i Rødt indeholder traditionen tro et Day & Night med åbent til kl. 22.00.
Overalt i midtbyen er der events, gode tilbud og masser af tiltag i de mange butikker. Day & Night er en kæmpe fest, hvor man mødes, hygger, spiser, shopper og griner... Vi har sørget for masser af underholdning rundt om i midtbyen – og et af de mange indslag er musikken, der kan opleves på oplevelseszonerne ved Frøspringvandet, Salling Torv og Bredegade Torv

 

 

 

Oplevelseszoner

3 steder i Aalborgs midtby har vi indrettet oplevelseszoner. Ved de 3 zoner kan du opleve akustisk musik, gøglere og events. Nogle af byens butikker er nemlig også rykket ud på de røde podier, og samtidig med de mange events kan du nyde en kølig fadøl eller et glas vin – og nyde stemningen fra de opstillede siddepladser.

 

 

Gøglerfestival – overalt i midtbyen

Rundt omkring i midtbyen vil der alle tredage i forbindelse med Aalborg i Rødtvære masser af professionelle gøglere.Oplev deres herlige shows, som medgaranti giver en smittende latter. Gøglerfestivalen er blevet en realitet igennem et godt samarbejde med Aalborg Events samt Fritids- & Kulturforvaltningen. I Aalborg City er vi glade for opbakningen, som netop er med til at give alle en herlig oplevelse til Aalborg i Rødt.

 

Læs hele programmet for Aalborg i Rødt og Day & Night