Aktivitets kalender

Montmartre i Aalborg

01-09-2017

Portland Art er et kulturelt hus stiftet af Anette Guiti i den gamle smedje i Grotums Gaard. Det nye kulturhus byder på udstillinger, foredrag, koncerter, kurser m.m. arrangeret i et mangfoldigt univers, hvor events vil fylde i bybilledet. Atmosfæren er afslappet, den menneskelige interaktion er i højsædet, og det er naturligt at falde ind og få en snak over kaffen.

Navnet Budolfi - Portland ART - Festival rummer den dynamik, Aalborg har som by.
Målet med kunst-festivalen er, at der skal være liv omkring kirken og at skabe et mødested for kunsthåndværkere, kunstnere og aalborgensere. Der vil være boder, hvor man kan købe kunsthåndværk, ligesom der vil være arbejdende værksteder.

Besøgende vil opleve udstillere inden for keramik, skulptur, tekstil, filt, pileflet, smykker og glas. Udover boderne med kunsthåndværk vil der være en række udøvende billedkunstnere inden for tegning, akryl, olie og akvarel maling. Der bliver også et hjørne med Street art og et lounge-område i den ende. Folkekirkens Hus har boder på pladsen, hvorfra der sælges sandwich og drikkevarer til rimelige priser.

Samarbejdet mellem Portland Art og Budolfi Kirke om at skabe kunst-festivalen er blevet til, ud fra et ønske om at tilbyde en kulturel event som supplement til cityforeningens aktiviteter.
Festivallen er nonkommerciel, forstået på den måde, at der ikke er nogen økonomi i det for hverken galleri eller kirke.
Kunstnerne alene står for salget.
Der vil være åbent i boderne fra kl. 12-22.