Aktivitets kalender

Events på de Røde Spots

31-08-2017

– Midtbyens gæster kan forvente lidt af hvert på de i alt syv lokationer, som vi har udvalgt i gågademiljøet, forklarer direktør i Aalborg City, Flemming Thingbak, der opfordrer kunder og gæster til at møde op i noget rødt. Et par røde sko, en rød hat, en rød taske, ekstra rød læbestift. Noget rødt, som er med til at male hele byen rød.

– Vi har aftalt med vores CityService Crew, som selv er iklædt rødt tøj, at de skal være ekstra opmærksomme og spotte kunder, der bærer noget rødt, og som derfor skal have en lille gave af Aalborg City. Der vil desuden være konkurrencer, hvor det f.eks. er muligt at vinde gavekort til Zwei Grosse Bier Bar.

– Med vores Røde Spots, som vi kalder dem, vil vi gerne være med til at skabe en ægte storby-stemning i midtbyen.
Vi vil gerne byde på spontane aha-oplevelser, som får vores gæster til at stoppe op og lige få den ekstra glæde ved at komme i byen.
– Underholdningen er på plads, men selv om vi skilter på de Røde Spots med klokkeslæt, så ønsker vi i virkeligheden ikke, at alt skal være skemalagt. Butikkerne finder også på sjov eller spændende underholdning, og overraskelsen er en vigtig del af oplevelsen, smiler citydirektøren.