Aktivitets kalender

Day & Night - Åbent 10-22

28-03-18

VELKOMMEN TIL DAY & NIGHT – ONSDAG 28. MARTS KL. 10-22

12 timers non-stop shopping i Aalborg City – dagen før Skærtorsdag! 

Så kom foråret – den allerskønneste tid på hele året. Det pibler frem alle vegne og så snart solen skinner er de udendørs caféborde i Aalborg City  fyldt med glade gæster... 
Jeg ved ikke, om det kun er mig – men jeg synes virkelig, at vi trænger til sol, udeliv og lyse aftener... – og nu kommer det hele  – herligt! Sommerhalvåret starter jo egentlig ”officielt” ved forårsjævndøgn, som i år var den 20. marts. De kommende tre måneder bliver dagene så bare længere og længere, indtil dagen når en længde på hele 17 timer ved sommersolhverv den 21. juni. 

Med et helt nyt initiativ fejrer vi den lyse tid med en ekstra Day & Night i Aalborg City. Dagen før Skærtorsdag har butikkerne åbent fra kl. 10 – 22 og der er garanti for gode shopping oplevelser, alle de nye varer er på hylderne og flere steder er der helt ekstraordinære gode tilbud…

Nu har også det udendørs cafeliv i den grad fået forårsfornemmelser. Borde og stole er for længst rykket udenfor – og er der noget skønnere end frokost i det fri? Nej, vel? Nyd det kæmpestore udvalg af cafeer og restauranter, når benene skal hviles ind i mellem shoppingen. Og ta’ dig god tid, der er åbent overalt – helt til kl. 22.00.

Mange af midtbyens butikker afvikler hele onsdagen en kæmpe rejsekonkurrence – og en heldig kunde kan tage et gavekort fra Bravo Tours med sig hjem på hele kr. 20.000. – udtrækningen foregår på Gammeltorv kl. 22.00.

I Aalborg City har vi en tradition for at tilbyde alle gæster en herlig koncertoplevelse inden dagen slutter – og det skal der ikke laves om på!
Vi har helt ekstraordinært fået en aftale i stand med et af de ”gamle bands”, som har lavet det ene hit efter det andet... Så når vinderen af det store rejsegavekort er fundet og hyldet, glæder vi os helt vildt til at byde Halberg & Friends velkommen på scenen på Gammeltorv. Jeg lover, det bliver en koncert med nostalgi,  ”Magi i Luften” og topprofessionelle musikere og sangere. Der er naturligvis fri entré – et dejligt påskeæg fra os til dig! 

Du kan høre en lille smule musik med bandet ved at klikke her.

Velkommen til Day & Night... – vi glæder os til at se dig og din familie til store shopping oplevelser.

Med venlig hilsen
Flemming Thingbak
Direktør, Aalborg City